Bruggen Kevelhammerhoek worden vervangen

Twee bruggen over één van de vijvers op de Kevelhammerhoek zullen worden vervangen. De bruggen aan het Zompepad en de Weddehoenlaan zijn onderdeel van het project ‘Regge door Goor’ en waren nog niet onder handen genomen. De werkzaamheden worden bekostigd uit de subsidie die daarvoor aan de stichting Stads-Regge Goor is gegeven door de Provincie Overijssel. die stelt wel als voorwaarde dat de bruggen nog dit jaar worden vervangen. Het Hengelose weg- en waterbouwbedrijf van Heteren heeft de opdracht gekregen om de werkzaamheden op korte termijn uit te voeren.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bruggen over vijver Kevelhammerhoek15 mei 2019 Nieuwe bruggen over vijver Kevelhammerhoek Er is vandaag een begin gemaakt met de plaatsing van de bruggen over één van de vijvers op de Kevelhammerhoek. Daar worden de houten bruggen aan het Zompepad en de Weddehoenlaan vervangen […]
  • Kleurwedstrijd voor De Regge8 mei 2017 Kleurwedstrijd voor De Regge Kinderen van de Goorse basisscholen ontvangen deze week een kleurplaat om mee te doen aan de kleurwedstrijd van Stichting Stads-Regge Goor. Telgen tot en met tien jaar kunnen mee doen aan […]
  • Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden18 juni 2016 Nachtvissen in retentievijver Kloosterlaan verboden Het is vanaf nu verboden om ‘s nachts te vissen in de retentievijver aan de Kloosterlaan. Dit heeft het college van B&W besloten na klachten van omwonenden over overlast van […]
  • 26 mei 2017 Kleurplatenwedstrijd Stadsregge sluit bijna De kinderen die meedoen aan de kleurwedstrijd van de stichting Stadsregge Goor kunnen hun kleurplaat nog inleveren tot komende maandag 29 mei. Dat kan bij de eigen school, de Readshop en […]
  • Goor is klaar voor groots Reggetheater28 september 2017 Goor is klaar voor groots Reggetheater Met man en macht is er in de afgelopen dagen gewerkt om het Schoolfeestplein gereed te maken voor het grootse Reggetheater, morgen en overmorgen. Een stuk van de Regge is nagebouwd en met […]