Op weg naar een instrument

Afgelopen week startte op verschillende locaties in Hof van Twente de cursus “Op weg naar een instrument.” De komende twee weken is het nog mogelijk om in te stromen. In deze serie van 30 lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV) maken de kinderen spelenderwijs kennis met alle aspecten van muziek maken en leren spelen op de blokfluit. In de tweede helft van het lesjaar maken de kinderen kennis met de verschillende instrumenten. Kijk voor verdere informatie op www.muziekschoolhofvantwente.nl of bel 0547-284889.

Gerelateerde berichten

  • Lentecursus om ideale instrument te kiezen23 februari 2017 Lentecursus om ideale instrument te kiezen Onder de noemer Lentecursus start in de week van 6 maart de cursus Op weg naar een instrument. De cursus bestaat uit 10 lessen en is bedoeld voor kinderen die volgend jaar graag willen […]
  • Gratis proeflessen muziekschool29 augustus 2017 Gratis proeflessen muziekschool Volgende week is er de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis proeflessen bij de muziekschool. De muzikale tak binnen De Reggehof opent de deuren om kinderen die willen beginnen op […]
  • Let’s Try nieuwe cursus muziekschool24 april 2019 Let’s Try nieuwe cursus muziekschool Na de meivakantie begint de Muziekschool Hof van Twente met de nieuwe cursus Let’s Try. In vijf lessen kunnen kinderen daarin kennismaken met het bespelen van een instrument. Speciaal […]
  • Open Dag Muziekschool13 mei 2019 Open Dag Muziekschool Muziekschool Hof van Twente opent haar deuren om jong en oud(er) te laten zien hoe leuk het is om zelf muziek te maken en hoe groot het aanbod aan muziekonderwijs in de gemeente Hof van […]
  • Drukke Open Dag muziekschool, nieuwe lokalen geopend28 mei 2016 Drukke Open Dag muziekschool, nieuwe lokalen geopend De Open Dag van de Muziekschool is vandaag goed bezocht.  Tientallen aspirant-muzikantjes liepen van lokaal naar lokaal om  instrumenten uit te proberen. Voorafgaand aan de Open Dag werden […]