Het Kukelnest, al tien jaar een begrip

Het was een vurige wens van honderden kids. Een kinderboerderij met een grote speeltuin. Aan het begin van deze eeuw werden de eerste plannen ontvouwd en sinds 4 oktober 2008 zag Het Kukelnest het levenslicht onder leiding van Edu Hoek. Deze week bestaat Het Kukelnest tien jaar en dat wordt donderdag op de nationale dierendag groots gevierd. Inmiddels heeft de boerderij al meer dan 1100 leden.

Gerelateerde berichten

  • Hippiemarkt bij Het Kukelnest29 juni 2022 Hippiemarkt bij Het Kukelnest Een heuse Hippie-markt op zaterdag 9 juli bij kinderboerderij Het Kukelnest. De vlindertuin en een deel van de weides worden dan omgetoverd om tot Ibiza-style hippiemarkt. Er is volgende […]
  • Speeltuin Het Kukelnest weer geopend19 april 2021 Speeltuin Het Kukelnest weer geopend De speeltuin van kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf vandaag weer geopend. De kinderboerderij was lang gesloten vanwege het coronavirus maar heeft nu weer groen licht om het […]
  • Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk30 mei 2020 Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk Kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf komende maandag weer geopend. Er is een speciaal Corona-protocol opgesteld en het terras is zo ingericht dat de anderhalve meter-regel ook in acht […]
  • Kukel Kinder Feestje en droomwens tijdens jubileumfeest Kinderboerderij2 oktober 2018 Kukel Kinder Feestje en droomwens tijdens jubileumfeest Kinderboerderij Nog twee dagen en dan bestaat Het Kukelnest 10 jaar.De Goorse kinderboerderij heeft inmiddels een prominente plek in de Goorse samenleving ingenomen. Het idee om een kinderboerderij te […]
  • Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo12 september 2018 Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo Dit jaar bestaat Kinderboerderij 'Het Kukelnest' tien jaar. Ter ere daarvan houden de Activiteitenkukels maandelijkse activiteiten om dit te vieren. Zo ook zondag, vanaf 14.00 uur. Dan […]