Weldammerbrug aantal dagen afgesloten

De Weldammerbrug net buiten de bebouwde kom van Goor aan de Diepenheimseweg wordt een aantal dagen afgesloten voor alle verkeer. Dat zal zal gebeuren van maandag 8 tot en met vrijdag 12 oktober. Dit vanwege werkzaamheden aan de brug. Er wordt tot en met vrijdag 9 november gewerkt aan de ‘Deepse Brug’ die in de periode na 12 oktober gedeeltelijk afgesloten zijn voor het doorgaande verkeer. Alle bruggen over het Twentekanaal moeten voor onderhoud onder handen worden genomen. Arcadis voert de werkzaamheden namens Rijkswaterstaat uit.

Gerelateerde berichten

  • Fietser gewond na val op brug10 april 2018 Fietser gewond na val op brug Een fietser is vanmiddag gewond geraakt nadat hij ten val kwam op de brug over het Twentekanaal aan de Diepenheimseweg. Hij is met onbekend letsel naar ziekenhuis gebracht. Waarom de […]
  • Oald Goor: Poelsbeek in optima forma18 april 2021 Oald Goor: Poelsbeek in optima forma Een heerlijk gevoel voor de redacteuren van Oald Goor om weer af te dalen naar de koffer met oude prenten uit het begin van vorige eeuw. De Diepenheimseweg in volle glorie. Op deze […]
  • Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht4 juli 2019 Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht De Cottwicherbrug op de N346, de weg van Goor naar Delden, net voor de Markenrichter, gaat vijf weken dicht. allereerst is er vanaf komende maandag (8 juli) een halve baan gesloten voor […]
  • Hengelerbrug langer dicht19 juni 2019 Hengelerbrug langer dicht De afsluiting van de Hengelerbrug gaat langer duren. De brug is in slechte staat en heeft extra onderhoud nodig. De brug over het Twentekanaal gaat nu volgende week donderdag (27 juni) […]
  • Versterking voor bruggen Twentekanaal18 november 2014 Versterking voor bruggen Twentekanaal Vijf van de bruggen over het Twentekanaal worden versterkt om ook zwaarder vracht- en landbouwverkeer te kunnen verwerken. Een van die bruggen is de Dorrebrug in Wiene, net buiten Goor […]