Drukke open repetitie Onze Stem

Een repetitie van welslagen. De open avonden bij Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zijn goed bezocht. Onder de professionele leiding van dirigent Mirjam Spoelman repeteerde Onze Stem woensdag van 20.00 tot en met 22.00 uur in de balletzaal van de Reggehof. Er werd volop gelachen en gezongen, ook door nieuwsgierige belangstellenden. Wil je ook een keer meezingen en de sfeer proeven, dan is er op 3 oktober opnieuw een open repetitie. Alle stemsoorten, ook tenoren, zijn welkom.  Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar Brenda Bergsma: 06-108 776 00 of info@nullonzestem-goor.nl

 

Gerelateerde berichten

  • Open repetitie bij Onze Stem19 september 2018 Open repetitie bij Onze Stem Houd je van muziek en lijkt het je wat om in een koor te zingen? Kom dan op woensdag 26 september of woensdag 3 oktober naar de open repetitieavond van Zang- en Oratoriumvereniging Onze […]
  • Open repetities Onze Stem8 oktober 2019 Open repetities Onze Stem Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem heeft na de zomervakantie de draad weer opgepakt en is gestart met de wekelijkse zangrepetities. Het koor, dat dit jaar haar 95-jarig jubileum […]
  • Onze Stem groeit weer13 april 2017 Onze Stem groeit weer De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te […]
  • Onze Stem laat zich weer horen26 augustus 2016 Onze Stem laat zich weer horen Ook Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem begint eind deze maand aan een nieuw zangseizoen. Elke woensdagavond, met ingang van de 31ste, wordt er van 20.00 - 22.00 uur gerepeteerd in de […]
  • Onze Stem in het nieuw2 september 2018 Onze Stem in het nieuw In oktober 2017 werden er op de Beursvloer Hof van Twente twee matches gemaakt door Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem. Voor het maken van een groepsfoto werd er een match gemaakt met […]