Het natuurschoon van het Weldam

Hij heeft het geestesoog voor de voortreffelijke kiek. Rob Stegeman. Zelfs met zijn mobiel weet hij het natuurschoon nog treffend op de plaat te zetten: in de zon en in de mist. Zo maakte hij een ommetje door het buitengebied van Goor en trof hij de herfst aan in het Weldam bij het Twentekanaal bij Goor.

Gerelateerde berichten

  • Jubilerende Kariboes schenkt Weldam Jan Bolink-bankje4 juli 2021 Jubilerende Kariboes schenkt Weldam Jan Bolink-bankje Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Trimgroep Kariboes heeft de vereniging een fraai bankje geschonken aan Landgoed Weldam. Dit omdat een groot deel van de hardloop- wandel- en […]
  • 25.000 nieuwe bomen op landgoed Weldam19 november 2020 25.000 nieuwe bomen op landgoed Weldam Het is de plek waar vele Gorenaren de rust vinden tijdens een wandeling door de prachtige omgeving en natuur in de gemeente Hof van Twente: Landgoed Weldam. Daar zullen in de komende […]
  • Fietstochten met gids Mengerink door Goor8 oktober 2020 Fietstochten met gids Mengerink door Goor Het Goors Historisch Museum gaat samen met Hofmarketing fietstochten organiseren in en om Goor onder leiding van gids Arjen Mengerink (fot)_. De Gorenaar is naast begenadigd weerman ook […]
  • Hondenzender gevonden, vrouw gezocht11 mei 2020 Hondenzender gevonden, vrouw gezocht Een opmerkelijk bericht in de mailbox van Goorsnieuws. Een wandelaar ontmoette vanmiddag een vrouw die een hondenzender was verloren op het Weldam. Na de ontmoeting vond de wandelaar de […]
  • Kerkdienst in St. Mary’s Chapel op TV Oost4 april 2020 Kerkdienst in St. Mary’s Chapel op TV Oost RTV Oost zendt morgenvroeg op televisie live een kerkdienst uit vanuit de St. Mary's Chapel in de bossen van Het Weldam, tussen Goor en Diepenheim. De oecumenische dienst is bedoeld voor […]