Twenthe op jacht naar eerherstel

Voor vv Twenthe staat de tweede competitieronde in de derde klasse A vooral in het teken van een goed resultaat om het vertrouwen een boost te geven. De ploeg van trainer Hans Dirksen was vorige week kansloos tegen promovendus Sportlust Glanerbrug (4-0) en werd een week daarvoor uit het bekertoernooi geknikkerd na een 6-1 nederlaag bij vierdeklasser Rood Zwart. Op het eigen kunstgras moet het roer om tegen De Tukkers uit Albergen dat vorige week met 1-1 gelijk speelde tegen NEO. Twenthe kan dan weer beschikken over de vorige week afwezige Jeffrey Asbroek (foto) en Guus Lummen.

Bij Hector, dat vorige week in de slotfase met 2-3 onderuit ging in en tegen Broekland, ontbreekt aanvoerder Joost Minkjan. Hij kreeg na een onbesuisde overtreding rood en moet drie wedstrijden aan de kant blijven. De groen witten spelen zondag thuis tegen SV Raalte. GFC-trainer Romano Lammertink heeft wel alle spelers fit en treedt, na de 2-1 thuiszege van vorige week tegen Haarle, in Deventer aan tegen De Gazelle. De wedstrijden beginnen om 14:00 uur en de tussenstanden zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-030 september 2018 Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-0 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal:   3A 14.00: vv Twenthe - De Tukkers¬†¬† 3-1 (doelpunten Twenthe: Mark […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]
  • Oud FC Twente-coach Michel Jansen voor even GFC-trainer…24 maart 2018 Oud FC Twente-coach Michel Jansen voor even GFC-trainer… Hij deed de belofte tijdens de forumavond van GFC vorig jaar toen hij te gast was met de toenmalige trainer van FC Twente, Rene Hake. Michel Jansen, hoofd opleidingen van de Enschedese […]
  • Alleen GFC en Hector in actie11 mei 2019 Alleen GFC en Hector in actie Wie morgenmiddag in Goor een potje voetbal wil kijken moet naar 't Doesgoor want daar komt Hector in actie tegen De Gazelle. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vorige week […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]