Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof

Naast de ZZP-sectie van Goor Collectief is er nu ook een gezamenlijk platform waarop ZZP-ers in de hele Hof van Twente zich kunnen profileren. Uit marktonderzoek, waarbij ruim 200 ondernemers met een éénmanszaak werden geraadpleegd,  gaf meer dan de helft van de respondenten aan direct lid te willen worden van ZZP-HvT, met name om zich online beter te kunnen profileren. In de werkgroep zitten ook de Gorenaren Maarten Land en Joost Busch die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk de nieuwe website en de online marketing. De andere werkgroepleden zijn Ellen te Riele uit Hengevelde, Karen-Emma Bunte uit Bentelo), Gerard ter Hofte uit Markelo en Ingeborg Wind uit Diepenheim.

Gerelateerde berichten

  • ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers14 september 2018 ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers De werkgroep ZZP Hof van Twente bouwt een online platform voor zzp'ers in de Hof, dat op 1 oktober in de lucht gaat. Zij vragen video- en fotografen in Goor en omgeving om een pakket samen […]
  • ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk28 september 2017 ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk Morgen, vrijdag 129 september is er weer een netwerkbijeenkomst voor Goorse ZZP-ers en kleine zelfstandigen uit de overige kernen van de Hof van Twente. Bij Boekwerk, boven de bibliotheek […]
  • PvdA wil gemeentelijke hulp voor lokale ZZP-ers25 mei 2016 PvdA wil gemeentelijke hulp voor lokale ZZP-ers Het kan een landelijk probleem worden dat ten dele lokaal kan worden opgelost: De toekomstige verarming van ZZP-ers. Dat vindt de lokale afdeling van de PvdA die bij monde van het Goorse […]
  • Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag16 november 2017 Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag De ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert vanmiddag (16-11) de vierde bijeenkomst voor haar leden en geïnteresseerden. Het is voor veel ondernemers vaak wat taaie stof, maar zaken […]
  • Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief15 april 2017 Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief Matthieu Beunders wordt het nieuwe gezicht van de nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief. Deze afdeling van Goorse éénmansbedrijven is opgericht om de ondernemersvereniging ook onderdak te […]