Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof

Naast de ZZP-sectie van Goor Collectief is er nu ook een gezamenlijk platform waarop ZZP-ers in de hele Hof van Twente zich kunnen profileren. Uit marktonderzoek, waarbij ruim 200 ondernemers met een éénmanszaak werden geraadpleegd,  gaf meer dan de helft van de respondenten aan direct lid te willen worden van ZZP-HvT, met name om zich online beter te kunnen profileren. In de werkgroep zitten ook de Gorenaren Maarten Land en Joost Busch die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk de nieuwe website en de online marketing. De andere werkgroepleden zijn Ellen te Riele uit Hengevelde, Karen-Emma Bunte uit Bentelo), Gerard ter Hofte uit Markelo en Ingeborg Wind uit Diepenheim.

Gerelateerde berichten

  • Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien27 april 2021 Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien De coronacrisis noopt een aanzienlijk deel van de ondernemers in de Hof van Twente om het op de één of andere manier, over een andere boeg te gooien. Dit blijkt uit een onderzoek van de […]
  • ZZP-bijeenkomst bij Hodes30 januari 2020 ZZP-bijeenkomst bij Hodes Ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente is op donderdag 13 februari te gast bij Hodes Huisvesting in Goor. Antonie ter Harmsel deelt aldaar graag zijn kennis en ervaring met hen op het […]
  • ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers14 september 2018 ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers De werkgroep ZZP Hof van Twente bouwt een online platform voor zzp'ers in de Hof, dat op 1 oktober in de lucht gaat. Zij vragen video- en fotografen in Goor en omgeving om een pakket samen […]
  • ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk28 september 2017 ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk Morgen, vrijdag 129 september is er weer een netwerkbijeenkomst voor Goorse ZZP-ers en kleine zelfstandigen uit de overige kernen van de Hof van Twente. Bij Boekwerk, boven de bibliotheek […]
  • PvdA wil gemeentelijke hulp voor lokale ZZP-ers25 mei 2016 PvdA wil gemeentelijke hulp voor lokale ZZP-ers Het kan een landelijk probleem worden dat ten dele lokaal kan worden opgelost: De toekomstige verarming van ZZP-ers. Dat vindt de lokale afdeling van de PvdA die bij monde van het Goorse […]