Goudt reikt optochtprijzen uit

Burgemeester Goudt reikt volgende week zondagavond de hoogste prijzen uit van de Goorse allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest. Ook de publieksprijs zal worden bekendgemaakt door de interim-burgervader van de Hof van Twente. Het plan om Goudt te betrekken bij de prijsuitreiking bestaat al langer maar aanvankelijk was er binnen de Schoolfeestorganisatie scepsis vanwege de discussie rondom het Schoolfeesglas. Burgemeester Goudt gaat daar uitgebreid op in, in de nieuwe Schoolfeestkrant die eind deze week op de mat valt.

JeroenGoudt2

Gerelateerde berichten

  • Koster naar Hector, Wolterink naar GFC3 juni 2011 Koster naar Hector, Wolterink naar GFC Het voetbalseizoen is weer ten einde en dus komt ook bij de Goorse clubs de transfermarkt weer op gang. Myron Wolterink verlaat het eerste elftal van vv Twenthe, dat dit seizoen […]
  • Groen licht voor geitenfokkerij2 december 2010 Groen licht voor geitenfokkerij De forse uitbreiding van geitenfokkerij Optiveco aan de Rapperdsweg net buiten Goor kan gewoon doorgaan. Dat heeft de Raad van State bepaald. Omwonenden gingen in beroep tegen het verlenen […]
  • Pilotproject energiezuinige woningen Meerdam afgerond16 oktober 2018 Pilotproject energiezuinige woningen Meerdam afgerond Het duurzame pilotproject van wooncorporatie Viverion Meerdam is afgerond. Er zijn in de huurwoningen nieuwe technieken toegepast zoals een gecombineerde cv-warmtepomp en een dikke […]
  • lynntackaert119 mei 2013 Musicalster in vijf dagen… De Belgische Goorse Lynn Tackaert gaat Musical-kampen organiseren. De Vlaamse actrice hoopt ook op Goorse kinderen van 12 tot 16 jaar die houden van zingen, dansen en acteren. Onder de […]
  • Politie arriveert vaak te laat bij noodgevallen11 april 2016 Politie arriveert vaak te laat bij noodgevallen Goor wordt op dit moment geterroriseerd door een gretig dievengilde. Veel inwoners zijn de laatste tijd slachtoffer van een brute inbraak. De politie kan in sommige gevallen uitkomst […]