Holtbar van Goor naar Delden

De Holtbar, het doorgeefcompliment voor mensen die zich inzetten voor duurzaamheid, is voor de 16e keer doorgegeven. Dit keer verlaat hij wel ’t Twentse Haagje. Bart Schurink heeft de Holtbar namelijk gekregen uit handen van Constant van de Riet. Bart Schurink krijgt de Holtbar voor zijn initiatief voor het maandelijkse Repair Café in Delden en zijn inzet voor duurzaamheid bij de Stichting Beheer Registergoederen (SBR) Delden.

Gerelateerde berichten

  • Stadslandbouw ontvangt Holtbar19 december 2019 Stadslandbouw ontvangt Holtbar De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de 23e keer doorgegeven. Roel Bergman, voorzitter van de Stadslandbouw Hof van Twente, heeft de Holtbar ontvangen uit […]
  • 14 september 2019 De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de doorgegeven aan de Goorse ADS Groep. Arend Jan Overbeek ontving de prijs uit handen van Antonie ter Harmsel van […]
  • Holtbar voor Constant van de Riet25 juli 2018 Holtbar voor Constant van de Riet De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is dit jaar overgedragen aan Constant van de Riet. De Gorenaar heeft de eer om de prestigieuze prijs in ontvangst te nemen. Hij […]
  • Holtbar voor Erik Reinderink17 oktober 2017 Holtbar voor Erik Reinderink Erik Reinderink is de nieuwe tijdelijke bezitter de Holtbar. Dat is het rondreizende gemeentelijke compliment voor iemand die zich inzet voor duurzaamheid. Erik Reinderink heeft de Holtbar […]
  • Juf Hennie neemt afscheid met Holtbar12 december 2016 Juf Hennie neemt afscheid met Holtbar Een afscheid met een gemeentelijk duurzaamheidscompliment voor juffrouw Hennie Koens van de Goorse Prins Constantijnschool. Zij kreeg de zogenoemde Holtbar tijdens haar laatste feestelijke […]