Herfstconcert Accordeonvereniging KNA

Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zaterdag een herfstconcert. Plaats van handeling is bij deze editie niet De Reggehof maar De Waerdenborch. KNA treedt ook op met het Ensemble. Beide orkesten staan onderleiding van Tim Fletcher. Dit concert is mede een voorbereiding op het uitwisselingsconcert op 10 november in Bremen. Het Herfstconcert van KNA begint om 20.00 uur. Entree is vrij.

Gerelateerde berichten

  • Geslaagde voorjaarsmatinee KNA28 maart 2018 Geslaagde voorjaarsmatinee KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid kijkt met genoegen terug op haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. Deze werd stond onder leiding van Tim Fletcher en werd gegeven in de Reggehof. Voor het […]
  • Voorjaarsmatinee van KNA21 maart 2018 Voorjaarsmatinee van KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee in de Reggehof. Voor het eerst is de KNA zichtbaar in haar nieuwe opstelling. De recreanten en het […]
  • Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen12 oktober 2018 Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen De activiteitenlijst voor het komende weekeinde in het Goorse begint met een kaartavond, vanavond in wijkgebouw 't Badhoes op 't Tuindorp. Vanavond is ook de voorstelling van sing a […]
  • Voorjaarsmatinee KNA10 maart 2015 Voorjaarsmatinee KNA Kunst Na Arbeid houdt komende zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. De Goorse accordeonvereniging is te bewonderen in de foyer van de Reggehof. KNA zorgt voor optredens van de […]
  • Mireille Wiggers een kwart eeuw KNA12 januari 2015 Mireille Wiggers een kwart eeuw KNA Mireille Wiggers-Reef is tijdens deĀ  nieuwjaarsreceptie van de Goorse accordeonvereniging KNA gehuldigd voor haar 25-jarig lidmaatschap. Ze kwam al als jong meisje bij de club en maakte […]