Herfstconcert Accordeonvereniging KNA

Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zaterdag een herfstconcert. Plaats van handeling is bij deze editie niet De Reggehof maar De Waerdenborch. KNA treedt ook op met het Ensemble. Beide orkesten staan onderleiding van Tim Fletcher. Dit concert is mede een voorbereiding op het uitwisselingsconcert op 10 november in Bremen. Het Herfstconcert van KNA begint om 20.00 uur. Entree is vrij.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Geslaagde voorjaarsmatinee KNA28 maart 2018 Geslaagde voorjaarsmatinee KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid kijkt met genoegen terug op haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. Deze werd stond onder leiding van Tim Fletcher en werd gegeven in de Reggehof. Voor het […]
  • Voorjaarsmatinee van KNA21 maart 2018 Voorjaarsmatinee van KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee in de Reggehof. Voor het eerst is de KNA zichtbaar in haar nieuwe opstelling. De recreanten en het […]
  • Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen12 oktober 2018 Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen De activiteitenlijst voor het komende weekeinde in het Goorse begint met een kaartavond, vanavond in wijkgebouw 't Badhoes op 't Tuindorp. Vanavond is ook de voorstelling van sing a […]
  • Eerste prijs voor ensemble KNA15 april 2019 Eerste prijs voor ensemble KNA Tijdens het Novam Orkesten-Festival in Ede heeft het ensemble van accordeonvereniging KNA een eerste prijs gewonnen. De jury beoordeelde het programma van de Goorse accordeonisten als […]