Koffieconcert Goors Mannenkoor

Liefhebbers van gevarieerde koorzang kunnen op zondag 7 oktober hun hart weer ophalen. In zalencentrum De Haverkamp in Markelo verzorgen het Nederlandstalig koor NooTzaak uit Markelo en het Goors Mannenkoor een gezamenlijk koffieconcert. De beide koren zingen voor zowel voor als na de pauze een aantal nummers. Het concert wordt op een verrassende lokale wijze afgesloten. Het Goors Mannenkoor wordt gedirigeerd door Hans Kienhuis. Het concert begint om 11.30 uur en duurt tot 13.30 uur. De zaal is open vanaf 11.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage na afloop wordt zeer op prijs gesteld.

 

Gerelateerde berichten

  • Koffieconcert Goors mannenkoor29 januari 2018 Koffieconcert Goors mannenkoor Vorig jaar trok het koffieconcert van het Goors Mannenkoor met het Goors Schlagerkoor veel publiek. Een goede reden om weer een koffieconcert op de rol te plaatsen. Komende zondag om 11.00 […]
  • Afsluiting seizoen Mannenkoor10 juli 2019 Afsluiting seizoen Mannenkoor Het Goors Mannenkoor sluit zondag haar seizoen 2018-2019 af met een optreden op camping de Mölnhöfte in Diepenheim. Bij mooi weer zingt het koor buiten onder de notenboom of onder een […]
  • Koffieconcert Goors Mannenkoor5 juli 2016 Koffieconcert Goors Mannenkoor Het Goors Mannenkoor sluit zondag het seizoen af met een koffieconcert op camping Bello bovenop de Herikerberg. Dit optreden is het laatste concert in het kader van het 70-jarig jubileum. […]
  • Kerstconcert Goors Mannenkoor11 december 2018 Kerstconcert Goors Mannenkoor Een traditie van jaar en dag. Zeker rond de Kerst. Eén daarvan is het kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk in Goor. Op Eerste Kerstdag wordt het elk jaar druk […]
  • Driekorenconcert Goors Mannenkoor3 september 2016 Driekorenconcert Goors Mannenkoor Liefhebbers van het Goors Mannenkoor kunnen dit weekend hun hart weer ophalen. De lokale zangvereniging houdt zaterdag een concert in de Petrus en Pauluskerk. Vanaf 20.00 uur wordt een […]