Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof

De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een schuurbrand aan de Oude Haaksbergerweg. In appartemententcomplex Lindehof, waar in totaal achttien mensen wonen van de JP van den Bent-stichting, vloog een deel van de schuur van een bewoner in brand. Hoe dat kon gebeuren is nog niet bekend. De brand was vrij snel onder controle op deze maandagavond waarop de Goorse brandweerlieden eveneens hun ‘oefenavond’ hadden. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Schuurbrand aan Stoevelaarsweg7 maart 2019 Schuurbrand aan Stoevelaarsweg De Goorse brandweer is vanochtend uitgerukt voor een brand in een aanbouw van een schuur bij een woonboerderij aan de Stoevelaarsweg net buiten Goor. Door nog onbekende oorzaak ontstond […]
  • Brand in schuur van Coeverdenstraat17 juni 2018 Brand in schuur van Coeverdenstraat In de Goorse van Coeverdenstraat is vanmiddag brand uitgebroken in een schuurtje achter een van de duplexwoningen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De Goorse brandweer was snel ter […]
  • Klachten over stoep en wegdek hoek Lindelaan-Oude Haaksbergerweg26 november 2018 Klachten over stoep en wegdek hoek Lindelaan-Oude Haaksbergerweg Bewoners van het 't Gijmink hebben bij de gemeente Hof van Twente geklaagd over de staat van de stoep en het wegdek op de hoek van de Lindelaan en Oude Haaksbergerweg. Dat is op diverse […]
  • Brandweer rukt uit voor schuurbrand17 juli 2015 Brandweer rukt uit voor schuurbrand De Goorse brandweer is vanochtend vroeg uit de veren getrommeld voor het blussen van een brand in een schuur van een oude boerderij tussen Goor en Enter. De bliksem was ingeslagen en […]
  • Schuurbrand na blikseminslag11 mei 2017 Schuurbrand na blikseminslag De Goorse brandweer is vanavond samen met collega's uit Enter uitgerukt naar een schuurbrand in het buitengebied van Enter. De brand is veroorzaakt door blikseminslag die rond 21:52 […]