Sigrid Koster zet familietraditie voort

De nieuwe woonwinkel van de Goorse Sigrid Koster wordt morgen geopend voor het publiek. Zij zet daarmee in de Kerkstraat een meer dan 65-jarige familietraditie voort. Het was aanvankelijk niet de bedoeling dat de bedrijfsactiviteiten zouden worden voortgezet omdat een projectontwikkelaar hele andere plannen in dat deel van de Kerkstraat met onder meer een nieuwe Lidl-supermarkt maar het lijkt onwaarschijnlijk dat die plannen op korte termijn gerealiseerd worden. Dat bood mogelijkheden voor de jonge onderneemster om te beginnen met ‘Sigrid Zitcomfort’ in een gedeelte van de voormalige woonwinkel van haar ouders Adolf en Maria Koster die onlangs stopten. De 30-jarige Goorse verkoopt naast stoelen en diverse fauteuils ook woonaccessoires en is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Vanavond is er een officiële opening voor genodigden. Vanaf morgen is ‘Sigrid Zitcomfort’ voor iedereen geopend. 

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestmuseum in etalage Koster30 mei 2018 Schoolfeestmuseum in etalage Koster Er verrijst een waar Schoolfeestmuseum in de etalage van woonwinkel Koster waar ze als enige kunnen zeggen dat de 'Tente al steet'. "Het is nog niet helemaal klaar maar we zijn er bijna" […]
  • Oald Goor: Prins Adolf6 februari 2022 Oald Goor: Prins Adolf De maand februari staat normaal in het teken van het feest der zotten, maar door alle corona-sores is de weg naar een massaal feest nog altijd gesloten. Reden voor de redactie van Oald […]
  • En zo ziet de Kerkstraat er ineens heel anders uit…18 oktober 2021 En zo ziet de Kerkstraat er ineens heel anders uit… De Croes en Reef, de woonwinkel van Koster en later de Rabobank. Het was jarenlang beeldbepalend voor het deel van de Goorse Kerkstraat tussen De Wheeme en de Laarstraat. Nu de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)23 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (8) Het komende Schoolfeest dreigt één van de allerwarmste edities in de historie te worden. De voorspellingen van de diverse weer-apps laten voor de komende week nog steeds een extreem […]
  • Verhuizing Lidl naar Kerkstraat stuk dichterbij29 april 2016 Verhuizing Lidl naar Kerkstraat stuk dichterbij De komst van een grote supermarkt naar de Kerkstraat zit al jaren in de pijplijn maar nu lijkt het er dan toch van te komen. Projectontwikkelaar ten Brinke heeft de plannen gepresenteerd […]