Sigrid Koster zet familietraditie voort

De nieuwe woonwinkel van de Goorse Sigrid Koster wordt morgen geopend voor het publiek. Zij zet daarmee in de Kerkstraat een meer dan 65-jarige familietraditie voort. Het was aanvankelijk niet de bedoeling dat de bedrijfsactiviteiten zouden worden voortgezet omdat een projectontwikkelaar hele andere plannen in dat deel van de Kerkstraat met onder meer een nieuwe Lidl-supermarkt maar het lijkt onwaarschijnlijk dat die plannen op korte termijn gerealiseerd worden. Dat bood mogelijkheden voor de jonge onderneemster om te beginnen met ‘Sigrid Zitcomfort’ in een gedeelte van de voormalige woonwinkel van haar ouders Adolf en Maria Koster die onlangs stopten. De 30-jarige Goorse verkoopt naast stoelen en diverse fauteuils ook woonaccessoires en is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Vanavond is er een officiële opening voor genodigden. Vanaf morgen is ‘Sigrid Zitcomfort’ voor iedereen geopend. 

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestmuseum in etalage Koster30 mei 2018 Schoolfeestmuseum in etalage Koster Er verrijst een waar Schoolfeestmuseum in de etalage van woonwinkel Koster waar ze als enige kunnen zeggen dat de 'Tente al steet'. "Het is nog niet helemaal klaar maar we zijn er bijna" […]
  • Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij21 juli 2015 Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij Het gaat langzaam maar het lijkt erop dat er binnenkort toch een 'Go' kan worden gegeven voor het plan om het Rabobank-gebouw en de naastliggende panden in de Kerkstraat te slopen en daar […]
  • Verhuizing Lidl naar Kerkstraat stuk dichterbij29 april 2016 Verhuizing Lidl naar Kerkstraat stuk dichterbij De komst van een grote supermarkt naar de Kerkstraat zit al jaren in de pijplijn maar nu lijkt het er dan toch van te komen. Projectontwikkelaar ten Brinke heeft de plannen gepresenteerd […]
  • Adolf en Maria Koster in Portret19 februari 2018 Adolf en Maria Koster in Portret Adolf en Maria Koster zijn zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Het tweetal runt al ruim veertig jaar de woonspeciaalzaak aan de Kerkstraat in Goor. Nu stoppen ze […]
  • Plan Lidl Kerkstraat opnieuw op de agenda22 mei 2017 Plan Lidl Kerkstraat opnieuw op de agenda Het plan voor de vestiging van de Lidl-supermarkt in een nieuw winkelcentrum in de Kerkstraat werd eerder afgewezen door de gemeenteraad maar komt nu toch weer op de agenda. […]