Dick Vorkink ziet Abraham vandaag

Vroeger was hij de look-a-like van Jan Rietman, in de latere jaren meer van Jack van Gelder, vandaag is hij vooral Abraham; Dick Vorkink, frontman van de Goorse band Reflexxion viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Voor de sympathieke en altijd goedlachse muzikant, die ook bij Apollo vaak hoog van de toren blaast, is deze mijlpaal niet in stilte voorbij gegaan. In het weekend werd hij door zijn gezin al ruimschoots in het zonnetje gezet, gisteren waren de buren en de familie aan de beurt, zij bouwden zijn tuin om tot een fraai schouwspel. Ook via deze weg wordt Dick in het zonnetje gezet: “Dick, maak er een mooie dag van en op naar de 100”! 

 

Gerelateerde berichten

  • ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham26 augustus 2015 ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham Dick Siepman treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. Met grote inzet is de sportieve Dick nog steeds de sluitpost bij zijn club WVV '34. Namens de familie, vrienden, bekenden en […]
  • “Slager” Dick Vrijman ziet vandaag Abraham5 mei 2018 “Slager” Dick Vrijman ziet vandaag Abraham Bevrijdingsdag 2018 staat voor Dick Vrijman in het teken van Abraham, hij voegt zich vandaag bij de club van 50. De sympathieke fysiotherapeut wordt in het Goorse, vanwege zijn subtiele […]
  • jb dick jansen5013 mei 2013 Abraham vandaag voor Dick Jansen Vandaag treedt Dick Jansen toe tot de club van vijftigers. Het feest wordt aanstaande zaterdag gevierd bij De Buddy`s. Namens de vriendengroep alvast van harte gefeliciteerd.   
  • Johan Alink achtervolgd door Abraham25 maart 2016 Johan Alink achtervolgd door Abraham Johan Alink viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Onder het motto "beter een week te vroeg dan een uur te laat" was Abram afgelopen zaterdag al op de fiets naar Johan`s huis op weg. Daar […]
  • Frank Roering, jeugdpreses in club van 5021 december 2015 Frank Roering, jeugdpreses in club van 50 Hij lijkt op de foto nog wat te moeten wennen aan zijn nieuwe status als kersverse Abraham. Maar Frank Roering is toch echt toegetreden tot de club van vijftig. De energieke veelzijdige […]