Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat

De Goorse brandweer moest vanavond  om kwart voor zeven uitrukken voor een gaslek- melding aan de Bunschotenstraat in Goor. Daar was achter het pand van De Sportschool, een kledingverkoop bezig. Er bleken daar problemen met een heater. Toen een aanwezige vrouw aan een gasfles draaide begon deze te sissen en brak er paniek uit, ook omdat er meer gasflessen ter plekje waren. Nadat 112 is gebeld kwam de brandweer die de situatie snel onder controle had. (foto’s:  Bas Zweers)

Gerelateerde berichten

  • Man rijdt gat in op Scherpenzeelseweg16 september 2022 Man rijdt gat in op Scherpenzeelseweg Een curieus eenzijdig ongeval op de Scherpenzeelseweg deze middag. Daar is een man met zijn auto in een gat gereden en op een berg zand terecht gekomen. Naar verluidt kwam hij achteruit […]
  • De Sportschool viert 10e verjaardag2 september 2022 De Sportschool viert 10e verjaardag Slingers en ballonnen bij De Sportschool. De onderneming viert deze week haar 10-jarig bestaan. En daarmee heeft De Sportschool van Linus en Willeke Pijfers een vaste voet aan de grond in […]
  • Brandweer in actie bij gaslek Scherpenzeelseweg25 augustus 2022 Brandweer in actie bij gaslek Scherpenzeelseweg De Goorse brandweer is gisteravond uitgerukt na een melding van een gaslucht in de Scherpenzeelseweg. Ter hoogte van de Hectorhof die nog in aanbouw is, is er onderzoek gedaan en zijn er […]
  • Stankoverlast door houtbewerking20 juli 2022 Stankoverlast door houtbewerking Een bedrijf aan de Wheedwarsweg heeft vanavond voor stankoverlast gezorgd in een groot deel van Goor. Een rechte horizontale rookpluim die uit het gebouw spoot zorgde voor de nodige […]
  • Goor Collectief uit zorgen over nieuwe situatie Molenstraat7 juli 2022 Goor Collectief uit zorgen over nieuwe situatie Molenstraat Ondernemersvereniging Goor Collectief heeft in een open brief haar zorgen geuit over de nieuwe verkeerssituatie in de Molenstraat. Daar is vorig jaar wee twee-richtingsverkeer ingesteld […]