Oald Goor: Twenthe versus Twente

De Rooms Katholieke VoetbalVereniging Twenthe Goor heeft het jubileum jaar in het kader van het negentig jarig bestaan achter de rug. Reden voor de redactie van Oald Goor om vandaag eens in de koffer met oude prenten te duiken van de Tricolores. Tijdens het 50-jarig jubileum in 1977 speelde Twenthe namelijk tegen het grote FC Twente. De ploeg uit Enschede behoorde in die jaren tot de top van Nederland en kwam als kersverse bekerwinnaar naar het jarige broertje uit Goor. Grote namen als Kick van der Vall, Frans Thijssen, Arnold Mühren en Theo Pahlplatz kwamen naar Sportpark Piepwillem voor het jubileumduel. FC Twente won uiteindelijk met 11-3, waarvan akte.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh18 augustus 2017 FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh Ondanks een goal van de in Goor woonachtige aanvalster Ellen Jansen, zijn de FC Twente Vrouwen er niet in geslaagd om het oefenduel op sportpark 't Piepwillem vanavond winnend af te […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor14 augustus 2017 Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor Een grote Goorse tint aan het oefenduel van de FC twent Vrouwen komende vrijdagavond op sportpark 't Piepwillem. Naomi Hilhorst keert dan terug op het oude nest. Het grote Goorse talent, […]
  • Samen op pad met Stein22 januari 2016 Samen op pad met Stein In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van […]
  • Oald Goor: jubilerend Twenthe versus FC Twente4 november 2016 Oald Goor: jubilerend Twenthe versus FC Twente Op deze vrijdag daalt de redactie van Oald Goor af naar de kelder met sportfoto's. In de koffer van Twenthe vonden we onderstaande prent. Een foto uit 1977 van het trotse vlaggenschip van […]