Foyercafé in De Reggehof weer geopend

Ze hebben niet stilgezeten deze zomer in De Reggehof. Het Foyercafé heeft een compleet andere smoel gekregen. Vanaf deze vrijdag wordt er dan ook elke week weer een koffiemoment georganiseerd. Het Foyercafé is bedoeld voor iedereen die er even gezellig uit wil, samen of alleen. Er is altijd wel iemand om samen een kop koffie mee te drinken. En wil je als mantelzorger even een boodschap doen? De vrijwilligers van Salut nemen in het café met alle plezier de zorg van je naaste even van je over. Salut organiseert het foyercafé samen met Aveleijn DAC de Roos, zij serveren de koffie en thee met wat lekkers. Meer weten? Bel Salut 0547-260053 of mail info@nullsalut-welzijn.nl

 

Gerelateerde berichten

  • Foyercafé in de zomer gesloten26 juli 2018 Foyercafé in de zomer gesloten Tijdens de zomervakantie is het foyercafé gesloten van vrijdag 27 juli tot en met 31 augustus 2018. Op vrijdag 7 september 2018 is iedereen weer van harte welkom. Het Foyercafé opent vanaf […]
  • Reggeroos dicht met feestdagen28 maart 2018 Reggeroos dicht met feestdagen Het Foyercafé de Reggeroos, dat elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvindt in de foyer van de Reggehof, is vanwege de feestdagen niet open op vrijdag 30 maart, 27 april en 11 […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Café gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]
  • Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit7 oktober 2018 Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit Theater De Reggehof gaat voor de voorstelling van Leonie Meijer (foto) van komende vrijdag 50 eenzame Gorenaren uitnodigen voor een gezellige avond in het theater. Dit in het kader van de […]