Bijbelstudie erg in trek in Goor

Vanaf het begin van de Reformatorisch Baptisten Twente (RBT) zijn er ook twee Bijbelstudiekringen in Goor van start gegaan. Deze bijeenkomsten worden goed bezocht. De huiskamers waar deze gehouden worden zijn echter vol, terwijl er meer belangstellenden zijn met name uit andere plaatsen in de omgeving van Goor. Dit heeft de RBT doen besluiten om een nieuwe studiekring te starten in Borne voor gemeenteleden en belangstellenden uit Borne, Almelo en Hengelo.

Deze Bijbelstudies zijn twee keer in de maand op dinsdagavond en worden gegeven door ds. J. Bakker. De eerste avond is op dinsdagavond 9 oktober en begint om 19.30 u. Er is dan eerst koffie en vanaf 20 u. starten we de studie. De avond duurt uiterlijk tot 21.30 u.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Pinksterverhaal in de Hofkerk6 juni 2019 Pinksterverhaal in de Hofkerk De Hofkerk viert zondag het Pinksterfeest. Om 09.30 uur is er koffie, thee en limonade op het kerkplein, waarna om 10.00 uur de dienst begint. Het thema van deze viering is “Een huis om […]
  • Reformatorische Baptisten van Klokkenkamp naar De Borgh14 december 2016 Reformatorische Baptisten van Klokkenkamp naar De Borgh De regionale kerkgemeente RBT (Reformatorische Baptisten) houdt de diensten voortaan in de zaal van uitvaartcentrum De Borgh achter de katholieke kerk. De diensten vonden, sinds de […]
  • Cursus Bijbelse verhalen in de Hofkerk22 oktober 2018 Cursus Bijbelse verhalen in de Hofkerk In het najaar organiseert de Protestantse Gemeente Goor een cursus Bijbelse verhalen onder de titel “7+ 1 Ontmoetingen met God”. De cursus is bedoeld voor mensen die meer willen weten over […]
  • Paasvieringen in de Ark18 april 2019 Paasvieringen in de Ark Om Pasen te vieren houdt de Vrije Baptisten Gemeente de Ark extra diensten. De speciale diensten beginnen vrijdagavond, er wordt dan een avondmaal gehouden en verteld wat Goede Vrijdag […]