Open repetitie TOP.nl

Het Goorse zangkoor Popkoor TOP.NL heeft maandag een open repetitie in de kleine zaal van de Reggehof. Voor diegene die graag zingen een mogelijkheid om te zien hoe een repetitieavond van het koor vorm wordt gegeven. Leden van Top.nl zijn dames en heren in de leeftijd variërend van 30 tot en met 60 plus. Mocht het deze datum niet lukken een mogelijkheid tot komen kijken/meezingen op een maandagavond is er altijd een andere optie. Voor meer informatie www.popkoortop.nl Mailen kan ook info@nullpopkoortop.nl

Gerelateerde berichten

  • Top.NL zingt weer volop12 september 2018 Top.NL zingt weer volop Bij het koor Top.NL is de vakantie ook weer afgelopen. Het Goorse genootschap is altijd op zoek naar nieuwe aanwas en dus zijn zangers met of zonder ervaring welkom. Elke maandagavond […]
  • De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline7 oktober 2016 De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline Genoeg te doen dit weekeinde in het Goorse. Allereerst is er vanavond het toneelstuk 'Tot het komt' van theatergroep De nieuwe koning op het grote podium van De Reggehof. Morgenmiddag is […]
  • Reggehof hoopt door gratis entree op meer publiek bij BaSix6 oktober 2016 Reggehof hoopt door gratis entree op meer publiek bij BaSix De kaartverkoop voor het optreden van de A Capella-groep BaSix zaterdagvond in De Reggehof, blijft erg achter bij de verwachtingen. Reden voor directeur Ruut te Velthuis om met een […]
  • Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma18 april 2016 Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma Cabaretière Nathalie Baartman kwam vanavond om kwart voor negen met de nieuwe theaterbrochures van De Reggehof per fiets de foyer van het theater in rijden en zong in een volle foyer een […]
  • Reggehof-Festival toont Goorse diversiteit26 april 2015 Reggehof-Festival toont Goorse diversiteit Het Reggehof-Festival bood gisteravond een mooie inkijk in de muzikale diversiteit van de gebruikers van het verenigings- en evenementencentrum. Er waren de hele avond door optredens in de […]