Schoolfeestnieuws in het kort (1)

schoolfeestnieuws

 

  • De actiegroep Glashart blijft zich verzetten tegen het naderende verbod op het historische Schoolfeestglas. De Goorse rebellenbeweging heeft een protestsong gemaakt, welke te horen is tijdens de optocht bij de groep Krange.

  • Het commentaar bij de Allegorische Optocht wordt dit jaar opnieuw verzorgd door Fons de Reuver en Oene Loonstra. Voor Loonstra is de komende editie een mijlpaal. Hij zal namelijk voor de twintigste keer verslag doen van de parade.

  • De lijst met deelnemers aan de Grote Optocht is dit jaar uitgebreid met twee groepen. Zo zal onder meer een groep van Aveleijn in samenwerking met ’t Kukelnest acte de présence geven. In de Schoolfeestkrant meer over deze unieke deelname.

  • De laatste roddels, nieuwtjes en grappige weetjes zijn ook dit jaar weer te volgen via twitter. Inmiddels wordt al gretig afgeteld richting het feest via #GSF11. Voor meer tweets zie de twitterfeed op de Schoolfeestpagina van deze site. Heeft u Schoolfeestnieuwtjes mail dan naar ln.swueinsroognull@eitcader