Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof

Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten voor de voorstelling van Leonie Meijer, komende vrijdag in het Goorse theater. Zij trok onlangs in haar eentje met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden. Tijdens de voorstelling onder de titel ‘Hier’ wordt het publiek reisgenoot gemaakt van deze muzikale roadtrip. Leonie Meijer werd in 2010 bekend als kwartfinaliste in de strijd om de Grote Prijs van Nederland en haalde ook de finale van The Voice of Holland waarin ze de finale haalde. Goorsnieuws.nl mag twee toegangskaarten weggeven. Deze gaan, na loting, naar een van de mensen die dit Facebookbericht liken en delen. Komende donderdag wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. 

Gerelateerde berichten

  • Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december24 mei 2016 Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar […]
  • Twentse sagen op Erve Senkeldam20 juli 2021 Twentse sagen op Erve Senkeldam Aan de Deldensestraat 117 op Erve Senkeldam wordt komende vrijdag (23 juli) een bijzondere voorstellinge gehouden waarbij Twentse sagen centraal staan. Vertelster en theatermaker NinaDis […]
  • Elke dag een nieuwe voorstelling bekend van De Reggehof5 december 2020 Elke dag een nieuwe voorstelling bekend van De Reggehof Theater De Reggehof heeft het programma voor januari tot en met mei rond en gaat dat stukje bij beetje bekend maken via een zogeheten 'adventstkalender'. Via de social media-kanalen van […]
  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof8 oktober 2020 Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof Ondanks de aangescherpte maatregelen en geen ontheffing voor theater de Reggehof in Goor, is er morgenavond, vrijdag 9 oktober, toch een voorstelling. Voor een intiem gezelschap van […]