Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof

Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten voor de voorstelling van Leonie Meijer, komende vrijdag in het Goorse theater. Zij trok onlangs in haar eentje met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden. Tijdens de voorstelling onder de titel ‘Hier’ wordt het publiek reisgenoot gemaakt van deze muzikale roadtrip. Leonie Meijer werd in 2010 bekend als kwartfinaliste in de strijd om de Grote Prijs van Nederland en haalde ook de finale van The Voice of Holland waarin ze de finale haalde. Goorsnieuws.nl mag twee toegangskaarten weggeven. Deze gaan, na loting, naar een van de mensen die dit Facebookbericht liken en delen. Komende donderdag wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. 

Gerelateerde berichten

  • Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december24 mei 2016 Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar […]
  • Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit7 oktober 2018 Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit Theater De Reggehof gaat voor de voorstelling van Leonie Meijer (foto) van komende vrijdag 50 eenzame Gorenaren uitnodigen voor een gezellige avond in het theater. Dit in het kader van de […]
  • Jelle Smit met theaterstuk naar kasteel Warmelo14 juli 2019 Jelle Smit met theaterstuk naar kasteel Warmelo Oud-Gorenaar Jelle Smit is op 26 juli en 27 juli te zien in de tuin van kasteel Warmelo met een bijzondere voorstelling. Hij speelt dan met zijn theatergezelschap Kalterflug de […]
  • Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen12 oktober 2018 Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen De activiteitenlijst voor het komende weekeinde in het Goorse begint met een kaartavond, vanavond in wijkgebouw 't Badhoes op 't Tuindorp. Vanavond is ook de voorstelling van sing a […]
  • Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater3 juli 2017 Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater De organisatie van het grote Goorse Muziektheater 'Stem van de Regge' (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- […]