Vrachtwagenkaravaan trekt morgen door Goor

De Truck Run Hof van Twente komt morgen ook door een zestal Goorse straten. Ruim 50 vrachtwagens zullen rond 14.15 uur via de Markeloseweg Goor binnenkomen, waarna via de Kerkstraat, Stationsstraat, Irisstraat, Iependijk en Deldensestraat, Goor weer verlaten wordt om koers te zetten richting Delden, Bentelo, Hengevelde en Diepenheim. Het start- en eindpunt is in Markelo. De Truck Run Hof van Twente, waarbij mensen met een verstandelijke beperking door de omgeving worden gereden, wordt dit jaar voor het eerst gehouden en start bij Grand Café De Kroon in Markelo waar burgemeester Ellen Nauta om 14.00 uur het startschot zal lossen. De vrachtwagentocht is een idee van Markeloër Willian Potman.

Gerelateerde berichten

  • Truck Run Hof van Twente morgen door Goor4 oktober 2019 Truck Run Hof van Twente morgen door Goor Ruim 50 vrachtwagens met daarin ook een aantal Goorse deelnemers, trekken zaterdag in colonne door de kernen van de Hof van Twente. De karavaan trekt ook door Goor. Rond 14.15 uur zullen […]
  • Een lang lint van vrachtwagens door Goor…4 juni 2016 Een lang lint van vrachtwagens door Goor… Er leek geen einde aan te komen en het getoeter was niet van de lucht maar niemand had er last van rond half twee vanmiddag. Een lange stoet van zo'n 350 vrachtwagens reed door Goor en […]
  • Nieuwe woonaccessoires voor Aveleijn26 juli 2017 Nieuwe woonaccessoires voor Aveleijn De bewoners- en medewerkers van de locaties van Aveleijn in Goor zijn verrast met nieuwe woonaccessoires. Dit werd mogelijk gemaakt door een zogenoemde 'match' via de Hof van Twentse […]
  • Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor23 april 2019 Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor De N347 tussen Goor en Hengevelde is voor onbepaalde tijd afgesloten door een kapotte en olie-lekkende vrachtwagen. De truck van Grolsch kwam stil te staan net buiten Goor. De weg is […]
  • Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof11 juni 2018 Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof De Goorse zwemmers van ZPC De Hof presteerden dit weekeinde uitstekend tijdens de 'Special Olympics', een groots toernooi met alle takken van sport voor mensen met een verstandelijke […]