Zware duels voor Twenthe en Hector

Het lijkt erop dat de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G de borst nat kunnen maken. Twenthe gaat in 3A op bezoek bij Saasveldia. Die ploeg walste vorige week nog met 6-0 over Reutum heen. Twenthe boekte de eerste competitiezege door De Tukkers met 3-1 te kloppen. In de ploeg van trainer Hans Dirksen is Sem Spoelder een twijfelgeval. In de vierde klasse G speelt SV Hector thuis tegen ABS. De ploeg uit Bathmen won de eerste twee competitieduels en wordt gezien als titelfavoriet. Bij Hector ontbreken de routiniers Marinus Wolters, die zijn dochter laat dopen en Joost Minkjan die nog een schorsing uitzit. GFC speelt morgen in en tegen Enter en heeft wat recht te zetten na de 1-0 nederlaag van vorige week tegen De Gazelle. Enter won de eerste wedstrijd van De Gazelle (2-0) maar ging vorige week met 3-0 onderuit tegen vv Lettele.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe-Saasveldia 0-3, GFC-Enter 4-0, ABS-Hector 2-319 mei 2019 Twenthe-Saasveldia 0-3, GFC-Enter 4-0, ABS-Hector 2-3 De eindstanden van de competitieduels in de derde klasse A- en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - Saasveldia 0-3 4G 14.00 uur: GFC - sv […]
  • Middenmoot-duels voor Goorse clubs23 maart 2019 Middenmoot-duels voor Goorse clubs De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs meten zich morgen alledrie met clubs die niet ver weg staan in de middenmoot van de twee ranglijsten. Twenthe treedt op het eigen kunstgras […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC voor de titel, Twenthe op rand nacompetitie25 mei 2019 GFC voor de titel, Twenthe op rand nacompetitie Het moet een memorabele dag worden voor GFC morgen. De laatste wedstrijd in het zondagvoetbal kan voor de rood zwarten een afscheid worden met een gouden randje. Bij winst in en tegen […]
  • Twenthe-WVV 1-3, Hector-Enter 2-0, ABS-GFC 1-124 maart 2019 Twenthe-WVV 1-3, Hector-Enter 2-0, ABS-GFC 1-1 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A- en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - WVV '34 1-3 (doelpunt Twenthe: Dennis ter […]