Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit

Theater De Reggehof gaat voor de voorstelling van Leonie Meijer (foto) van komende vrijdag 50 eenzame Gorenaren uitnodigen voor een gezellige avond in het theater. Dit in het kader van de ‘Week van de eenzaamheid’ die gisteren op het einde liep. De Reggehof heeft voor deze actie de samenwerking gezocht met welzijnsinstelling Salut, Carint Reggeland en Wijkvoorziening ’t Doesgoor. In Nederland zijn er meer dan een miljoen mensen die zich erg eenzaam voelen. In Goor wordt daar door diverse instellingen wat aan gedaan door mensen uit het isolement halen. Bijvoorbeeld door mensen samen te laten koken en eten op ’t Doesgoor. Sing a songwriter Leonie Meijer komt naar Goor met een muzikale ‘road-trip’ waarin ze verhaalt en zingt over haar reis door Amerika. Ook Goorsnieuws.nl gaat toegangskaarten weggeven voor deze voorstelling. Daarover morgen meer.

Foto: Natascha Verheij

 

Gerelateerde berichten

  • Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres?17 augustus 2022 Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres? Dat is de vraag die welzijnsorganisatie Salut ook via deze weg wil voorleggen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid of zit in de situatie om op vakantie te gaan en voor achterblijvers […]
  • Wensen Nauta uit wensboom in vervulling19 juli 2022 Wensen Nauta uit wensboom in vervulling Het heeft even geduurd door corona maar de wens van burgemeester Ellen Nauta van december 2020 is gisteren vervuld: een appeltaart bakken met de cliënten van Aveleijn DAC De Roos. Vol […]
  • Alzheimer-café’s weer van start29 maart 2022 Alzheimer-café’s weer van start De Alzheimer-café's van Salut gaan weer van start. Te beginnen vanavond met als speerpunt de ondersteuning thuis bij dementie. Sprekers zijn Monique Immink van Carint Reggeland, Marjolijn […]
  • Gratis cursussen voor mantelzorgers5 februari 2022 Gratis cursussen voor mantelzorgers Veel mantelzorgers zorgen goed voor een ander, maar dan vergeten ze zichzelf. Hierdoor kunnen ze in sommige gevallen overbelast raken. Salut organiseert om die reden de cursus “De kunst […]
  • Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst16 juni 2021 Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst Salut gaat een vervolg geven aan het aanpakken van eenzaamheid. Op dinsdag 6 juli van 15.00 uur tot 17.00 uur is een vervolgbijeenkomst. Heeft u zelf te maken met eenzaamheid? Komt u in […]