GFC moet genoegen nemen met puntendeling in Enter

GFC heeft na de zege op Haarle en de nederlaag tegen De Gazelle, het derde competitieduel met gelijk gespeeld. In de uitwedstrijd tegen sv Enter werd het uiteindelijk 1-1. De wedstrijd begon met een minuut stilte vanwege het plotselinge overlijden van GFC-er Herman Zweers. Daarom speelden de rood zwarten ook met rouwbanden. Tijdens de wedstrijd had GFC aanvankelijk een overwicht maar zag gedurende de eerste helft Enter sterker worden. Dat leidde tot de 1-0 voor de thuisploeg dat in het eerste bedrijf nog een paar kansen kreeg om de score uit te bouwen.

Vlak na rust werd het 1-1 toen Daan Zwierink een corner van Rob Jacobi goed binnen kopte. Daarna gingen beide ploegen voor de winst en kwamen er veel kansen en mogelijkheden voor beide ploegen. Gescoord werd er echter niet in de levendige tweede heeft waardoor er een 1-1 eindstand op het wedstrijdformulier werd ingevuld.

 

Gerelateerde berichten

  • GFC één zege verwijderd van titel19 mei 2019 GFC één zege verwijderd van titel GFC kan zich volgende week kronen tot kampioen van de vierde klasse G. Dan staat de topper tegen in en tegen Diepenveen op het programma en bij een overwinning is de titel voor de rood […]
  • GFC boekt zwaarbevochten zege op Haarle11 april 2019 GFC boekt zwaarbevochten zege op Haarle GFC heeft ongeslagen status na de winterstop ook na vanavond nog in handen. De inhaalwedstrijd in en tegen Haarle werd met 0-1 gewonnen. De enige goal kwam halverwege de tweede helft van […]
  • WVV-Twenthe 5-0, Enter-Hector 1-1, GFC-ABS Afg.20 januari 2019 WVV-Twenthe 5-0, Enter-Hector 1-1, GFC-ABS Afg. De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: WVV '34 - vv Twenthe 5-0 4G 14.00 uur: sv Enter - SV Hector […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]
  • GFC alleen aan kop na winst tegen Enter15 oktober 2017 GFC alleen aan kop na winst tegen Enter GFC is na vandaag de enige ploeg in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal die nog geen puntenverlies heeft geleden. De ploeg van trainer Romano Lammertink klopte vanmiddag sv […]