GFC moet genoegen nemen met puntendeling in Enter

GFC heeft na de zege op Haarle en de nederlaag tegen De Gazelle, het derde competitieduel met gelijk gespeeld. In de uitwedstrijd tegen sv Enter werd het uiteindelijk 1-1. De wedstrijd begon met een minuut stilte vanwege het plotselinge overlijden van GFC-er Herman Zweers. Daarom speelden de rood zwarten ook met rouwbanden. Tijdens de wedstrijd had GFC aanvankelijk een overwicht maar zag gedurende de eerste helft Enter sterker worden. Dat leidde tot de 1-0 voor de thuisploeg dat in het eerste bedrijf nog een paar kansen kreeg om de score uit te bouwen.

Vlak na rust werd het 1-1 toen Daan Zwierink een corner van Rob Jacobi goed binnen kopte. Daarna gingen beide ploegen voor de winst en kwamen er veel kansen en mogelijkheden voor beide ploegen. Gescoord werd er echter niet in de levendige tweede heeft waardoor er een 1-1 eindstand op het wedstrijdformulier werd ingevuld.