Herman Zweers overleden

In diverse groepen in de Goorse samenleving is geschokt gereageerd op het plotselinge overlijden van Herman Zweers. De Gorenaar was een ras-GFC-er en actief voor de lokale afdeling van Veilig Verkeer Nederland. Bij voetbalclub GFC bekleedde hij diverse bestuursfuncties en was hij ook als vrijwilliger actief. Bij VVN dacht hij mee over de verkeerscirculatie door Goor en was hij betrokken bij de periodieke fietskeuringen op de Goorse basisscholen. Herman Zweers was een gezelligheidsmens die ook regelmatig zijn gezicht liet zien in het café van zijn dochter en schoonzoon, De Tapperij, waar hij ook wel eens een bardienst draaide. Daarnaast was hij fervent supporter van het Duitse Schalke 04 waarvan hij alle thuiswedstrijden bezocht. Komende vrijdag is er gelegenheid om hem de laatste eer te bewijzen en de familie te condoleren in uitvaartcentrum De Hof aan de Diepenheimseweg vanaf 19:00 uur. De uitvaartplechtigheid en de crematie volgt een dag later in Haarlo. Herman Zweers werd 73 jaar.

Gerelateerde berichten

  • Tien herexamens bij verkeerstoets13 april 2016 Tien herexamens bij verkeerstoets Tien leerlingen van Goorse basisscholen zullen op herhaling moeten voor het verkeersexamen. Dat is deze week afgenomen bij de scholieren van de groepen 7. Ook deden sommige leerlingen uit […]
  • Van oaver’n barg…22 juli 2017 Van oaver’n barg… "Wie bunt oaver'n barg e komm'n om hier een betje herrie te maken" oreerde één van de Markelose muzikanten gisteravond door de microfoon bij De Tapperij. Aldus geschiedde. Het was druk, in […]
  • Scholieren fietsen door Goor…6 april 2017 Scholieren fietsen door Goor… Een spannende dag voor in totaal 117 leerlingen uit de groepen 7 en groep 8 (Gijmink) van alle zes Goorse basisscholen. Zij doen vandaag mee aan het fietsexamen van Veilig Verkeer […]
  • Muziek, darts en Peppa Pig27 oktober 2017 Muziek, darts en Peppa Pig Een mix van muziek en sport vormen dit weekeinde de theateragenda in onze Reggestad. Als sluitstuk van de herfstvakantie wordt bij De Reggehof de show Peppa Pig: De Grote Plons […]
  • Rode kaartenactie bij Wiekslag en Albatros19 januari 2017 Rode kaartenactie bij Wiekslag en Albatros Bij- en rond de voetgangers-oversteekplaatsen naast de Wiekslag en De Albatros op de Scherpenzeelseweg zijn vanochtend tussen kwart over acht en kwart voor negen, diverse automobilisten […]