Fleur Lubbers 30 jaar

fleurlubbers

Fleur Lubbers viert vandaag haar 30ste verjaardag. Vrienden en familie van de Goorse verwachten een gezellige verjaardag, die naar verwachting tot in de late uurtjes zal duren. Via deze weg willen zij Fleur feliciteren met de mijlpaal.

Gerelateerde berichten

  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • jb levibergman4 november 2013 Levi Bergman ziet het levenslicht Vrijdag 1 november zijn Bas Bergman en Fleur Lubbers de trotse ouders geworden van hun zoon Levi. Namens de familie en vrienden worden de ouders en Levi van harte gefeliciteerd.
  • Johan Gelen 50 jaar7 maart 2011 Johan Gelen 50 jaar Johan Gelen (de vegenist uit de Hof van Twente) is vandaag 50 jaar geworden. Zijn tuin staat vol met Abrahams van mensen die hem willen feliciteren en ook op zijn werk hebben ze aan hem […]
  • 22 september 2012 Linda Boswinkel viert 25ste verjaardag Linda Boswinkel is vandaag 25 jaar geworden. Via deze weg willen Evelien, Inge, Karin, Linda, Annemiek, Isabelle, Fleur, Nienke en Maaike haar van harte feliciteren met haar verjaardag. […]
  • Femke Blaak 30 jaar21 juni 2019 Femke Blaak 30 jaar De kraan van de jerrycan met rosé kan worden geopend, Femke Blaak is gisteren 30 jaar geworden. Het feestbeest kan voluit gaan op haar eigen feestje, waarbij ze wordt gesteund door […]