Olympia 1 onderuit, tweede team gelijk

De tafeltennisheren van Olympia hebben de tweede nederlaag op rij geleden. Na de seizoensstart met twee zeges gingen ze opnieuw een onderuit. Borne was met 6-4 te sterk. In de 1e klasse B heeft Olympia 2, na de ruime 8-2 overwinning van vorige week op Heino 2, deze week een 5-5 gelijkspel uit het vuur gesleept tegen Zwolle.

Gerelateerde berichten

  • Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia8 november 2017 Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 waren dit weekend niet opgewassen tegen koploper De Toekomst uit Lochem. De Goorse equipe werd met 9-1 weggespeeld. Donderdag staat voor Olympia in Losser […]
  • Tafeltennissers Olympia allebei onderuit26 september 2017 Tafeltennissers Olympia allebei onderuit De tafeltennissers van Olympia 1 en 2 hebben allebei een moeilijke competitiestart gemaakt. In de 1e klasse D ging het eerste team in de ouverture in Lochem tegen de Toekomst 4 met 7-3 ten […]
  • Geen titel voor Olympia 220 april 2015 Geen titel voor Olympia 2 Het had zo mooi kunnen zijn. De tafeltennissers van het eerste en het tweede team van Olympia op regionaal eerste klasse-niveau. Het heeft niet zo mogen zijn. Olympia 1 pakte naar […]
  • Olympia 1 begint met twee zeges24 september 2018 Olympia 1 begint met twee zeges Het eerste team van Olympia is de najaarscompetitie in de eerste klasse C uitstekend begonnen met twee overwinningen. In Twello werd afgerekend met Trias, terwijl ook Vitesse aan de […]
  • Olympia begint het seizoen met een gelijkspel29 januari 2018 Olympia begint het seizoen met een gelijkspel De tafeltennissers¬† van Olympia 1 zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een 5-5 gelijkspel. In de thuiswedstrijd tegen het Enschedese¬†Entac 3 kwam, evenals in de najaarscompetitie, een […]