Lenie van der Horst in Portret

Lenie van der Horst is zondag van 11.00 tot 12.00 uur te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Ze is in 1933 in De Bilt geboren en woont sinds 2002 in Goor. Lenie heeft gewerkt als coupeuselerares en ontdekte 25 jaar geleden haar spiritualiteit. Die zet ze actief in bij haar werk als magnetiseuse. Hierover gaat ze verhalen in Portret. Natuurlijk komen ook haar muzikale keuzes aan bod in het programma. De techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort, presentatie door Vera Arentsen. De uitzending wordt maandagavond 15 oktober om 20.00 uur herhaald. Luisteren kan ook via internet.

Gerelateerde berichten

  • Lenie wil 1e Kerstdag koken voor alleenstaanden23 december 2016 Lenie wil 1e Kerstdag koken voor alleenstaanden Een even opmerkelijk als aimabel initiatief van de Goorse Lenie van der Horst. Zij is dit jaar, door omstandigheden, alleen met kerst en daar wil ze wat aan doen. Via welzijnsorganisatie […]
  • Magnetisme en bijenwas tijdens tweede Paranormale Beurs24 september 2015 Magnetisme en bijenwas tijdens tweede Paranormale Beurs Altijd al een tarotkaartje willen leggen, je laten magnetiseren of een echte Indiase hoofdmassage willen ondergaan? Liefhebbers van alles wat paranormaal en spiritueel is kunnen aankomende […]
  • Van der Ploeg in Portret8 mei 2019 Van der Ploeg in Portret Annemarieke van der Ploeg is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. Ze is nog relatief onbekend in Goor. Maar voor de leerlingen van de muziekschool in De Reggehof is zij een bekende […]
  • Hans Leloux centraal in Portret30 oktober 2018 Hans Leloux centraal in Portret Deze week in Portret Hans Leloux. Hans is geboren in Almelo en woont sinds 1972 in Goor. Hij was directeur van de Twentse Stoom Blekerij, richtte zijn eigen bedrijf op en reisde hiervoor […]
  • Organist Terra in radioportret2 juni 2017 Organist Terra in radioportret Herman Terra wordt komende zondag (1e Pinksterdag) gepotretteerd door de lokale radiozender Hofstreek FM. De in Goor woonachtige Terra was 24 jaar werkzaam als gymleraar en groepsleider […]