Schoolbieb in Constantijn

De Prins Constantijnschool heeft deze week extra kleur gegeven aan de kinderboekenweek. Ze hebben aldaar een heus schoolbibliotheek ingericht, tot genoegen van veel kinderen.

sdr

 

Gerelateerde berichten

  • Schrijvers op Goorse scholen4 november 2014 Schrijvers op Goorse scholen Op initiatief van de Bibliotheek Hof van Twente worden met enige regelmaat schrijvers uitgenodigd om te komen verhalen in de klassen in Goor en omgeving. Gisteren was de Hilversumse […]
  • Vandalen terroriseren oude Constantijnschool20 april 2015 Vandalen terroriseren oude Constantijnschool De oude inactieve Constantijnschool wordt geteisterd door nietsontziende vandalen. De buurt wordt de laatste weken geregeld opgeschrikt door glasgerinkel, sloopgeluiden en geschreeuw. Een […]
  • Dansen op het schoolplein…7 juli 2016 Dansen op het schoolplein… De schoolvakantie nadert en dat betekent dat op alle basisscholen allerhande activiteiten worden georganiseerd. Op ´t Gijmink, de Albatros, de Heeckerenschool, de Puntdak en de Prins […]
  • Constantijn pakt goud bij schoolhockey2 juni 2016 Constantijn pakt goud bij schoolhockey De eerste dag van het schoolhockeytoernooi is afgerond. De prijzen bij de groepen 3 en 4 zijn verdeeld. Bij groep 3 viel de Constantijnschool in de prijzen. Zij wonnen goud. Jong Oranje […]
  • Kinderen Constantijn naar Kunstuitleen19 maart 2017 Kinderen Constantijn naar Kunstuitleen Kinderen en kunst. Het is niet meteen het eerste thema dat ze omarmen. Toch bleken veel leerlingen van groep van de Constantijnschool enthousiast na een bezoek aan de Goorse kunstuitleen. […]