KNVB Noord op C-toernooi GFC

Niet FC Groningen maar KNVB Noord doet mee aan het internationale C-toernooi van GFC. Dit zal een elftal zijn van de selectie FC Groningen, SC Heerenveen en de SC Cambuur. Ook HSV Hamburg heeft aangegeven op volle oorlogssterkte te komen. Ze hoeven dit jaar geen spelers af te staan aan de Hamburgse voetbalbond voor een toernooi in Amerika. Het toernooi is op dinsdag 23 oktober en begint om 10.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC bezoekt HSV in Hamburg24 april 2018 GFC bezoekt HSV in Hamburg Een bezoekje van de Club van 100 van GFC aan een club in nood. Afgelopen zaterdag ging de Oudste Goorsche op visite bij HSV in Hamburg. Ze kregen een rondleiding in de havenstad, waar […]
  • Dortmund en HSV internationale blikvangers bij 20ste uitgave GFC-toernooi28 september 2016 Dortmund en HSV internationale blikvangers bij 20ste uitgave GFC-toernooi Het is niet meer weg te denken van de voetbalkalender. Het jaarlijkse internationale jeugdtoernooi bij GFC. Het is voor de twintigste keer dat Sportpark Heeckeren het decor vormt van een […]
  • Internationaal C-toernooi in volle gang18 oktober 2016 Internationaal C-toernooi in volle gang De vijftiende uitgave van het internationale C-toernooi bij GFC is in volle gang. Het Hofteam neemt het in de poule onder meer op tegen PSV. Maar ook internationale clubs acteren op […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]