Vrouwen van Nu met notaris

Op de afdelingsavond van donderdag 18 oktober 2018 zal notaris Wim Rouwenhorst van notarisbureau Rouwenhorst & Rouwenhorst uit Delden de leden van Vrouwen van Nu informeren over allerlei notariële zaken. Hebt u vragen die u graag beantwoord wilt hebben door de notaris dan kunt u die op de avond schriftelijk bij hem indienen. U mag dit ook mailen naar vrouwenvannugoor@nullgmail.com Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom in de Klokkenkamp. Aanvang van de afdelingsavond 19.45 uur.

Gerelateerde berichten

  • Dolf Reusink bij Vrouwen van Nu12 september 2018 Dolf Reusink bij Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn terug van zomerreces. Op woensdag 19 september 2018 starten ze met de eerste afdelingsavond van het nieuwe seizoen. Deze keer is Dolf Ruesink uitgenodigd. Hij is […]
  • Mannenkoor bij de Vrouwen van Nu22 februari 2018 Mannenkoor bij de Vrouwen van Nu Het was een treffend beeld in De Bebsel. De mannen die zingen voor de vrouwen. Het Mannenkoor was op uitnodiging bij de afdeling van Vrouwen van Nu. En 76 van die dames zaten met volle […]
  • Feestprogramma Vrouwen van Nu17 december 2018 Feestprogramma Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houden hun Kerstbijeenkomst op donderdag 20december. Deze avond kunnen de leden genieten van accordeonmuziek van KNA(Kunst na Arbeid) Goor. De Goorse […]
  • Vrouwen van Nu in de ban van ondergoed12 oktober 2017 Vrouwen van Nu in de ban van ondergoed De Vrouwen van Nu hebben weer een afdelingsavond belegd. Komende woensdag komt Wietse van Houten verhalen over de historie en nostalgie van het ondergoed. Als oud directeur van een groot […]
  • Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu13 maart 2017 Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu geven deze maand ook kleur aan de dialectmaand. De Goorse afdeling heeft donderdagavond Anna Geerdink uit Almelo uitgenodigd om invulling te geven aan de dialectmaand. […]