Oald Goor: Kerkplein op de schop

Wegwerkzaamheden zijn van alle dag. Ook in Goor. Op dit moment wordt aan de Deldensestraat in het verlengde van het Julianaplein een aantal werkzaamheden uitgevoerd. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de koffer met oude prenten te kijken. Deze plaat uit 1973 van het plein voor de Hofkerk doet veel Gorenaren nog herinneringen oproepen. Zij moesten geruime tijd een flink stuk omrijden om het stadshart van Goor te bereiken.

Gerelateerde berichten

  • Oald Goor herleeft in het stadshart24 januari 2017 Oald Goor herleeft in het stadshart Goedkeurende blikken van voorbijgangers die geïnteresseerd blijven staan en kijken naar- en praten over de grote foto's uit Goors historie in de Grotestraat tegenover Bar Bistro d'Olde […]
  • Vredesconcert tijdens Houtkamp19 november 2015 Vredesconcert tijdens Houtkamp In deze surrealistische episode van terreur en angst is het op gezette tijden best prettig om even terug te kijken op een vredig tijdsbeeld. Neem onderstaande prent uit de vorige eeuw. […]
  • Ooit werd de Regge droog gelegd om ondergronds te gaan…13 oktober 2016 Ooit werd de Regge droog gelegd om ondergronds te gaan… In het komende jaar wil de stichting Stadsregge Goor flinke stappen maken om de Regge in Goor weer zoveel mogelijk zichtbaar te maken. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens te […]
  • Toen de Sint nog met de trein kwam…17 november 2018 Toen de Sint nog met de trein kwam… Met de intocht van Sinterklaas, morgen in de Goorse haven, in het vizier, kijken wij al even traditioneel terug naar vervlogen tijden in het archief van de stichting Historisch Goor. […]
  • Oald Goor: Maaibalk op het platteland18 oktober 2018 Oald Goor: Maaibalk op het platteland Het fraaie nazomerse weer zorgt voor veel bedrijvigheid in de buitenlucht. Ook in Goor én ook bij de boeren. Een reden voor de redactieleden van Oald Goor om af te dalen naar een koffer […]