Bladkorven weer op de vertrouwde locaties

Hoewel we deze week nog volop kunnen genieten van een na-zomer, is de gemeente druk bezig om de bladkorven weer in gereedheid te brengen. Deze worden volgende week geplaatst op verschillende locaties in Goor. De bladkorven zijn bedoeld voor blad van gemeentelijke bomen waarvan het blad in particuliere tuinen terecht komt. De bladkorven zijn niet bedoeld voor blad van particuliere bomen of voor blad dat in de openbare ruimte ligt. Ook is het niet mogelijk in verband met de rij-route om ze elders te plaatsen. Ook het monteren van eigen korven is verboden en zullen worden verwijderd, aldus de gemeente.

Gerelateerde berichten

  • Gemeente gaat weer bladkorven plaatsen15 september 2015 Gemeente gaat weer bladkorven plaatsen Hoewel we af en toe nog kunnen genieten van een na-zomer, is de gemeente druk bezig om de bladkorven weer in gereedheid te brengen. Deze worden over drie weken geplaatst op […]
  • Gemeente waarschuwt voor medewerkers Afvoercheck3 mei 2017 Gemeente waarschuwt voor medewerkers Afvoercheck De gemeente Hof van Twente waarschuwt mensen in Goor en omgeving voor het bedrijf Afvoercheck. Medewerkers van dit bedrijf hebben in de afgelopen periode regelmatig bij mensen aangebeld […]
  • Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente6 januari 2015 Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente “De Hof is meer dan zes kernen en dertien buurtschappen.” Met deze knipoog naar de kersttoespraak van koning Willem-Alexander gaf burgemeester Ellen Nauta haar vooruitzichten voor 2015 […]
  • Geen asbest boven saneringsnorm in speeltuin Tuindorp20 juni 2018 Geen asbest boven saneringsnorm in speeltuin Tuindorp Nader onderzoek heeft uitgewezen dat er in de speeltuin op het Tuindorp geen asbest boven de saneringsnorm is gevonden. De gemeente meldt dat de grond wel kampt met 'wat asbestmaterialen', […]
  • Dikke pluim voor gemeente na snel snoeiwerk26 augustus 2017 Dikke pluim voor gemeente na snel snoeiwerk "Een dikke pluim voor de gemeente", jubelt Roel Zweers. De bewoner van het Heeckeren klaagde over de wildgroei aan de Stocreve en riep de gemeente subtiel op om hier iets aan te doen. De […]