Clinic van FC Twente Vrouwen bij ‘Club van de maand’ GFC

GFC is deze maand ‘Club van de maand’ bij de FC Twente Vrouwen en dat betekent dat er op sportpark Heeckeren een clinic gevolgd kan worden van de voetbaldames die, in de herfstvakantie, op woensdag 24 oktober aanwezig zullen zijn sportpark Heeckeren. Ieder meisje tot maximaal 16 jaar kan daaraan meedoen. De kosten van de clinic dioe dan om 13:00 uur begint zijn €15 en daarv oor krijg je naast de training een toegangskaart van een thuiswedstrijd van de FC Twente-vrouwen in Hengelo, een elftalposter, een handtekeningenkaart én een certificaat van deelname. Opgeven kan voor komende zondag (14 oktober) via het mailadres GoorseMeidenVoetbal@nullgmail.com onder vermelding van naam en leeftijd. FC Twente-speelster Lynn Wilms heeft in de Grolsch Veste een videoboodschap ingesproken waarin de Goorse voetbalsters worden uitgenodigd. De clinic is een dag na het internationale jeugdtoernooi op sportpark Heeckeren.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC3 juni 2017 FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC De connectie van Goor met de regionale voetbaltrots FC Twente is dit jaar wel heel zichtbaar. Na de aankondiging dat de eredivisieclub het voorseizoen opent met een wedstrijd tegen GFC en […]
  • Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen26 mei 2021 Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen Ballenmeid zijn tijdens een kampioenswedstrijd van de FC Twente vrouwen. Wie wil dat nu niet? De Goorse Chelsea Sloterdijk overkwam dit afgelopen zondag. De talentvolle voetbalster van […]
  • Hector gastheer voor talentvolle meiden29 juli 2020 Hector gastheer voor talentvolle meiden SV Hector is in deze vakantieweken de gastheer van de talenten van de meest talentvolle voetbalsters uit de regio. De zogenoemde MVTO (Meiden Voetbal Talent Ontwikkeling) verzorgt de […]
  • Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC7 augustus 2019 Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC Een denderende start voor de Goorse Naomi Hilhorst met FC Twente Vrouwen in het kwalificatietoernooi van de Champions League. Op het sportcomplex van GFC had de Enschedese ploeg geen kind […]
  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]