Clinic van FC Twente Vrouwen bij ‘Club van de maand’ GFC

GFC is deze maand ‘Club van de maand’ bij de FC Twente Vrouwen en dat betekent dat er op sportpark Heeckeren een clinic gevolgd kan worden van de voetbaldames die, in de herfstvakantie, op woensdag 24 oktober aanwezig zullen zijn sportpark Heeckeren. Ieder meisje tot maximaal 16 jaar kan daaraan meedoen. De kosten van de clinic dioe dan om 13:00 uur begint zijn €15 en daarv oor krijg je naast de training een toegangskaart van een thuiswedstrijd van de FC Twente-vrouwen in Hengelo, een elftalposter, een handtekeningenkaart én een certificaat van deelname. Opgeven kan voor komende zondag (14 oktober) via het mailadres GoorseMeidenVoetbal@nullgmail.com onder vermelding van naam en leeftijd. FC Twente-speelster Lynn Wilms heeft in de Grolsch Veste een videoboodschap ingesproken waarin de Goorse voetbalsters worden uitgenodigd. De clinic is een dag na het internationale jeugdtoernooi op sportpark Heeckeren.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC3 juni 2017 FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC De connectie van Goor met de regionale voetbaltrots FC Twente is dit jaar wel heel zichtbaar. Na de aankondiging dat de eredivisieclub het voorseizoen opent met een wedstrijd tegen GFC en […]
  • Hector gastheer voor talentvolle meiden29 juli 2020 Hector gastheer voor talentvolle meiden SV Hector is in deze vakantieweken de gastheer van de talenten van de meest talentvolle voetbalsters uit de regio. De zogenoemde MVTO (Meiden Voetbal Talent Ontwikkeling) verzorgt de […]
  • Ellen Jansen scoort met Ajax twee keer tegen FC Twente21 september 2018 Ellen Jansen scoort met Ajax twee keer tegen FC Twente Ellen Jansen scoorde vanavond twee keer in het uitduel met de FC Twente vrouwen. De in Goor woonachtige aanvalster die deze zomer de overstap maakte van Twente naar Ajax had de bal al na […]
  • Hattrick Ellen Jansen voor FC Twente-vrouwen22 september 2017 Hattrick Ellen Jansen voor FC Twente-vrouwen Ellen Jansen was vanavond op schot voor de FC Twente-vrouwen, De in Goor woonachtige aanvalster scoorde drie keer in het uitduel met Excelsior. Die wedstrijd werd door de Twente-dames […]
  • Jansen met Ajax naar laatste 16 Champions League27 september 2018 Jansen met Ajax naar laatste 16 Champions League Ellen Jansen heeft gisteren met het vrouwenteam van Ajax de achtste finale van de Womens Champion League bereikt. De Goorse won gisteravond in Tsjechië met 1-2 van Sparta Praag nadat in […]