Aanrijding met auto die zo de weg opvliegt

Knal, boem, raak. Op de Haaksbergerweg heeft vanavond een aanrijding plaatsgehad. Een automobilist kwam ineens de weg op, waarna de andere auto tegen de nietsvermoedende automobilist knalde. Er is veel blikschade en de bestuurder van de kleine auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De hulpdiensten maken de weg nu weer vrij. Foto’s: Hof van Twente Fotografie

 

 

Gerelateerde berichten

  • Auto botst achterop bestelbus17 oktober 2018 Auto botst achterop bestelbus Op de kruising van de Spechthorstweg met de Wheeweg heeft vanmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. De bestelbus wilde vermoedelijk vanaf de […]
  • Vrachtwagen en auto botsen op de Patrijzenstraat28 oktober 2017 Vrachtwagen en auto botsen op de Patrijzenstraat Op de Patrijzenstraat in Goor zijn vanmiddag een auto en vrachtwagen op elkaar gebotst. De chauffeur van de vrachtwagen die moest lossen bij de Jumbo-supermarkt zag de aankomende Ford over […]
  • Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis2 november 2016 Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis En weer was het bingo op de Rijksweg, even buiten Goor. Ter hoogte van Van de Riet zijn vanmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Een automobiliste is daarbij gewond geraakt. Het ongeluk […]
  • Auto belandt op zijn kop in de sloot5 februari 2015 Auto belandt op zijn kop in de sloot De sneeuwval van vannacht zorgt voor spekgladde wegen met onvermijdelijke ongelukken tot gevolg. Op de Klemmerweg in Markelo net buiten Goor belandde een auto op zijn kop in de sloot. De […]
  • Fikse verkeershinder en blikschade na aanrijding bij Hoek24 oktober 2017 Fikse verkeershinder en blikschade na aanrijding bij Hoek Een curieuze botsing met twee auto's vanochtend op de Enterseweg. Bij de afrit van Servicestation Hoek kwamen een Renault en Fiat bijna frontaal met elkaar in aanraking. Grote […]