Freddie geëerd met schoefpiepe

Freddie is woensdag 50 jaar geworden en dit is niet ongemerkt voorbij gegaan. Het gezin, de familie, de buren en de vrienden van Hamerslag en Co, zorgden samen voor maar liefst vier Abrahams, die dinsdagavond al nat gemaakt zijn. Ook was Rutger ter Horst aanwezig met zijn schoefpiepe om een serenade te brengen. Vanavond wordt er een feest gegeven bij de Bebsel. Freddie van harte!

freddie

Gerelateerde berichten

  • Jubilerend Filmhuis Alleman steeds meer in trek24 februari 2016 Jubilerend Filmhuis Alleman steeds meer in trek Filmhuis Alleman wint aan populariteit. In het afgelopen jaar hebben 1650 bezoekers een film gekeken in De Reggehof. Dat betekent een zaalbezetting van 49 personen per filmavond. Een […]
  • Arno Verdriet heeft mooiste truck9 augustus 2015 Arno Verdriet heeft mooiste truck Bij het Truckfestijn dat dit weekend in Diepenheim wordt gehouden is een Goorse winnaar uit de bus gekomen. Arno Verdriet zag zijn wagen, die hij helemaal zelf heeft opgebouwd, in de […]
  • Cruciaal duel vv Twenthe dag eerder3 oktober 2012 Cruciaal duel vv Twenthe dag eerder Het eerste team van Twenthe gaat zaterdag al op voor het duel met Hengelo. Het duel is een dag vervroegd. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis speelt dan het kelderduel tegen Hengelo. […]
  • gevel17 februari 2012 Vrachtwagen ramt gevel in Goor Een vrachtwagen heeft vrijdagmorgen voor oponthoud gezorgd in de Hengevelderstraat. Daar raakte het voertuig een gevel van een woning. Het ongeval gebeurde vlakbij de kruising met de […]
  • Paasvieringen in de Ark18 april 2019 Paasvieringen in de Ark Om Pasen te vieren houdt de Vrije Baptisten Gemeente de Ark extra diensten. De speciale diensten beginnen vrijdagavond, er wordt dan een avondmaal gehouden en verteld wat Goede Vrijdag […]