Goor relatief goedkoop met huishoudelijk afval

De tarieven voor het ophalen of zelf wegbrengen van het huishoudelijk afval verschillen enorm per gemeente. En voor de inwoners van Goor valt het relatief mee wat men hier moet betalen voor het huishoudelijk afval. Woon je in de Hof, dan betaalt een gezin voor dezelfde hoeveelheid huishoudelijk afval bijna 125 euro minder per jaar dan een gezin in Zwolle. Voor de vergelijking zijn alle tarieven van de afvalstoffenheffing in 2018 naast elkaar gelegd. Deze zijn hier goed te zien bij RTV Oost, waaruit blijkt dat de mensen in Tubbergen spekkoper zijn.

Gerelateerde berichten

  • Hoe goor is Goor ?26 augustus 2015 Hoe goor is Goor ? De redactie van deze site kreeg een treffende mail binnen van Rudy Boesveld. Waarschijnlijk herkenbaar voor vele Gorenaren die hun stadje zo liefhebben. Hij vraagt zich in een column af of […]
  • Verbijstering Rijkens over afspraken rond statushouders12 augustus 2016 Verbijstering Rijkens over afspraken rond statushouders PVDA fractievoorzitter Fred Rijkens heeft met verbazing kennis genomen van een passage in het jaarverslag van de Bouwvereniging Ambt Delden. Daarin staat dat met de gemeente Hof van Twente […]
  • “Goor schuift op naar rechts, PVV de grootste”15 maart 2017 “Goor schuift op naar rechts, PVV de grootste” Ook u mag vandaag naar de stembus. En als ons Twentse Haagje maatgevend is voor de rest van het land wordt de PVV toch de grootste partij van Nederland. Geert Wilders kreeg dertig procent […]
  • Goorse gezinnen gezocht die afvalvrij willen leven3 maart 2016 Goorse gezinnen gezocht die afvalvrij willen leven Zo weinig mogelijk restafval produceren in 100 dagen tijd. Dat is de uitdaging waar Twente Milieu ook Goorse gezinnen voor warm wil maken. De uitdaging waarvoor zich in Twente nu iets meer […]
  • SP slaat terug in Diftardiscussie14 juni 2016 SP slaat terug in Diftardiscussie Hoewel de beslissing over de komst ervan al allang genomen is en de aanpassingen erop inmiddels al zijn aangenomen. blijft de discussie over Diftar doorgaan. Het nieuwe […]