Twenthe en GFC thuis, Hector naar Lettele

De vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs spelen morgen de vierde competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen. In de derde klasse A zal het voor vv Twenthe geen eenvoudige opgave worden om Eilermark te verslaan. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor vorige met 5-1 van Saasveldia en zag in dat duel Elmar Gierveld met rood van het veld gaan. Hij moet voor zijn charge op de tegenstander vijf wedstrijden aan de kant blijven. GFC speelde vorige met 1-1 gelijk in en tegen sv Enter en neemt het morgen thuis op tegen vv Diepenveen. Die ploeg boekte vorige week de eerste competitie-zege door met 4-1 vv Lettele te verslaan. Lettele is op eigen veld de tegenstander van SV Hector in de vierde klasse G morgen. Lettele won overigens de eerste twee duels wel en is daarom de nummer drie op de ranglijst op dit moment. Bij Hector keert Marinus Wolters terug en is Joost Minkjan nog geschorst. De duels beginnen morgen om 14:00 uur en de tussenstanden zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector9 maart 2019 Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector Een belangrijke pot voor vv Twenthe morgen. In eigen huis is hekkensluiter Victoria '28 uit Enschede de tegenstander en bij winst kan de ploeg van trainer Hans Dirksen een goede stap […]
  • Goorse clubs weer in actie na vrij weekend17 november 2018 Goorse clubs weer in actie na vrij weekend De eerste teams van de Goorse voetbalclubs komen morgen weer in competitieverband in actie, nadat vorige week niet werd gespeeld en er deze week nederlagen waren in de strijd om de Tukker […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]