Twenthe en GFC thuis, Hector naar Lettele

De vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs spelen morgen de vierde competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen. In de derde klasse A zal het voor vv Twenthe geen eenvoudige opgave worden om Eilermark te verslaan. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor vorige met 5-1 van Saasveldia en zag in dat duel Elmar Gierveld met rood van het veld gaan. Hij moet voor zijn charge op de tegenstander vijf wedstrijden aan de kant blijven. GFC speelde vorige met 1-1 gelijk in en tegen sv Enter en neemt het morgen thuis op tegen vv Diepenveen. Die ploeg boekte vorige week de eerste competitie-zege door met 4-1 vv Lettele te verslaan. Lettele is op eigen veld de tegenstander van SV Hector in de vierde klasse G morgen. Lettele won overigens de eerste twee duels wel en is daarom de nummer drie op de ranglijst op dit moment. Bij Hector keert Marinus Wolters terug en is Joost Minkjan nog geschorst. De duels beginnen morgen om 14:00 uur en de tussenstanden zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten