Volleybalclinics op Goorse scholen

Er worden in de komende periode volleybalclinics gegeven aan alle basisschoolleerlingen van de groepen 4 tot en met 8. Op initiatief van volleybalvereniging Dynamiek zal de Rijssense trainer Johan Strokap namens de volleybalbond Nevobo de kinderen drie weken lang onder handen nemen tijdens de gymlessen. Van groep 4 t/m groep 8 zullen alle kinderen een aantal clinics krijgen. Dynamiek hoopt hiermee kinderen in Goor te enthousiasmeren voor de volleybal-sport. Wie naast de clinics ook zo eens een training wil volgen is op dinsdagavonden welkom in sporthal de Mossendam. Voor meer informatie: info@nulldynamiekgoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Gratis instuif volleybalvereniging Dynamiek27 mei 2021 Gratis instuif volleybalvereniging Dynamiek Om kennis te maken met sport wordt op zaterdag 5 en 12 juni (van 9.00 tot en met 11.00 uur) weer een instuif georganiseerd door volleybalvereniging Dynamiek. Alle kinderen tussen de 6 en […]
  • Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek28 augustus 2016 Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een […]
  • Dynamiek legt alle volleybalactiviteiten stil5 oktober 2020 Dynamiek legt alle volleybalactiviteiten stil Volleybalvereniging Dynamiek legt voorlopig alle activiteiten stil in de strijd om het corona-virus zo goed als mogelijk in te dammen. "Het was een lastig besluit", legt het bestuur uit […]
  • Dynamiekleden in het nieuw9 september 2020 Dynamiekleden in het nieuw Dynamiek heeft de jeugdleden in het nieuw gestoken en zij zijn derhalve klaar voor het nieuwe seizoen. De nieuwe trainingsoutfits zijn mede bekostigd door het bestuur en de leden zelf. In […]
  • Volleybalnestor Kees Jansen overleden19 maart 2020 Volleybalnestor Kees Jansen overleden Hij was één van de meest iconische figuren in de vaderlandse volleybalwereld en trainde diverse topteams op zijn eigen karakteristieke wijze. Gorenaar Kees Jansen was tot voor kort nog […]