Historische Schoolfeestfoto groot in de Grolsch Veste

Op een deel van de wand in de Hatrans Lounge in studio De Grolsch Veste in Enschede is een fraaie historische foto van het School- en Volksfeest groots afgebeeld. Daarnaast het plaatsnaambord en het oude stadswapen met de mispelbloemen. Goor is één van de 24 Twentse plaatsen die een plek heeft gekregen in de historische reis door Twente die in het stadion is afgebeeld. De foto is uitgekozen in samenwerking met de stichting Historisch Goor en laat een optocht in het stadshart in de jaren ’30 zien. Vanmiddag wordt de Twentse ‘geschiedenislaan’ die doet denken aan een aaneenschakeling van treinstations, officieel geopend voorafgaand aan de wedstrijd die FC Twente vanaf 16:45 uur speelt tegen MVV.

 

Gerelateerde berichten

  • FC Twente ook in Goor onverminderd populair17 augustus 2018 FC Twente ook in Goor onverminderd populair FC Twente verkeert sportief en financieel in zwaar weer, maar daar is bij SV Goor niets van te merken. De supportersvereniging van FC Twente uit Goor mocht zelfs nieuwe leden begroeten. […]
  • Goorse FC Twente-fans reageren verslagen op uitspraak rechter10 juni 2016 Goorse FC Twente-fans reageren verslagen op uitspraak rechter De Goorse supporters van FC Twente, voor een groot deel verenigt in de supportersvereniging SV Goor hebben verslagen gereageerd op de uitspraak van de rechter die vandaag bepaalde dat de […]
  • 16.000 kilometer van De Grolsch Veste27 februari 2016 16.000 kilometer van De Grolsch Veste Hij zal vanavond ook weer achter internet kruipen om zijn clubje op de voet te volgen. Oud-Gorenaar Joep Buijs, inmiddels woonachtig in Brisbane, werd deze week uitgelicht als trouwe FC […]
  • Gorenaar krijgt taakstraf na rellen bij FC Twente23 september 2015 Gorenaar krijgt taakstraf na rellen bij FC Twente Een 27-jarige Gorenaar heeft vandaag een taakstraf van 120 uur opgelegd gekregen. De rechter in Almelo achtte bewezen dat hij tijdens rellen bij de Grolsch Veste op 26 april jongstleden, […]
  • Goorse sergeant oefent in ‘eigen’ stadion21 augustus 2015 Goorse sergeant oefent in ‘eigen’ stadion De Goorse sergeant Tom Linthout kon gisteren op 'eigen' terrein zijn instructies geven aan militairen. Hij kreeg het voor elkaar om in de Grolsch Veste een oefening te organiseren. Hij […]