Circus Campo Nuovio neergestreken in Goor

Het wereldberoemde circus Campo Nuovia is neergestreken aan de Kerkstraat in Goor. De artistieke leiders, Enrico Nuovio en Leo Campo, hebben hun tent opgebouwd op het perceel naast huize Nijhof. Het circus pakt dit jaar extra groots uit omdat Enrico en Leo, na een proeftijd van zo`n 30 jaar, hebben besloten in het huwelijk te treden. De huwelijksvoltrekking vond al eerder dit jaar plaats, maar de grote voorstelling is vanavond. Speciale gast is hun dochter Robinio Nuovio, die vorige week 25 jaar werd. Samen zullen zij vanavond een show geven voor hun gasten die zijn weerga niet kent. Volgens insiders zal het een beestachtige voorstelling worden met veel speciale effecten, oordoppen en zonnebril meenemen dus! De voorstelling begint om 20:00 uur, en is vanwege het huwelijk van Enrico en Leo en de halve Sarah die Robinio afgelopen week zag, gratis toegankelijk. 

 

Gerelateerde berichten

  • Leo en Helena Wassen samen 1008 maart 2018 Leo en Helena Wassen samen 100 Deze week wordt in huize Wassen een bijzondere mijlpaal gevierd, Leo en Helena bereikten allebei de 50-jarige leeftijd. Abraham`s, Sarah`s en spandoeken sieren hun voortuin. Geheel volgens […]
  • Abraham en Sarah in Langendijkstraat18 december 2018 Abraham en Sarah in Langendijkstraat Een drukte van belang in De Pieter Langendijkstraat, waarbij Abraham en Sarah elkaar verdrongen en het ook voor de versierploegen dringen was geblazen. Ernst Jan Kelder zag gisteren […]
  • Monique Snoetje Toetje Plegt 50 jaar15 juni 2018 Monique Snoetje Toetje Plegt 50 jaar Fissa op 't Heeckeren. Monique Plegt is vijftig jaar. En hoewel velen haar deze mijlpaal nog niet hadden toegedicht, zijn haar vriendinnen al weken bezig met een spandoek om Monique in het […]
  • Mariska Schepers viert 50ste verjaardag21 juli 2018 Mariska Schepers viert 50ste verjaardag Mariska Schepers ziet aanstaande maandag pas Sarah, maar de familie en vrienden hebben gisteren alvast een voorschotje genomen en haar tuin versierd. Aansluitend is de Sarah tot in de […]
  • Leon Vosman verrast met halve Sarah8 augustus 2017 Leon Vosman verrast met halve Sarah Het is vandaag alweer een kwart eeuw geleden dat Leon Vosman het levenslicht zag. En dat heeft ze gisteren geweten. De vriendinnen verrasten de jarige met een halve Sarah en spandoeken met […]