Twenthe niet langs tiental Eilermark

Na de twee verliespartijen tegen respectievelijk Sportlust Glanerbrug en Saasveldia ging vv Twenthe vanmiddag wederom onderuit in de derde klasse A. De thuiswedstrijd tegen het Glanerbrugse Eilermark ging met 1-2 verloren. De Goorse ploeg begon nog wel goed aan het duel en kwam na een klein kwartier op voorsprong door een goal van Wouter Leusink. Daarna ging het gelijk op in de eerste helft waarin niet meer werd gescoord. In de tweede helft was de wind een spelbreker maar had Twenthe de figuurlijke wind mee toen een speler van Eilermark van het veld moest na een slaande beweging in de richting van Daan de Lat die even daarvoor een overtreding maakte.

Toch ging het daarna hopeloos mis voor Twenthe dat goede kansen kreeg op de 2-0 maar niet scoorde. Dat deed Eilermark, geholpen door de wind, wel. Daarna gingen de bezoekers door en creƫerde Eilermark een overwicht. Dat resulteerde halverwege de tweede helft in de 1-2. In de absolute slotfase kreeg Twenthe een strafschop nadat Dennis ter Haar in het 16-metergebied werd vastgehouden. Het buitenkansje was echter niet aan Koen Morsink besteed. Hij miste waardoor de Goorse Tricolores met lege handen achter blijven.