Twenthe niet langs tiental Eilermark

Na de twee verliespartijen tegen respectievelijk Sportlust Glanerbrug en Saasveldia ging vv Twenthe vanmiddag wederom onderuit in de derde klasse A. De thuiswedstrijd tegen het Glanerbrugse Eilermark ging met 1-2 verloren. De Goorse ploeg begon nog wel goed aan het duel en kwam na een klein kwartier op voorsprong door een goal van Wouter Leusink. Daarna ging het gelijk op in de eerste helft waarin niet meer werd gescoord. In de tweede helft was de wind een spelbreker maar had Twenthe de figuurlijke wind mee toen een speler van Eilermark van het veld moest na een slaande beweging in de richting van Daan de Lat die even daarvoor een overtreding maakte.

Toch ging het daarna hopeloos mis voor Twenthe dat goede kansen kreeg op de 2-0 maar niet scoorde. Dat deed Eilermark, geholpen door de wind, wel. Daarna gingen de bezoekers door en creëerde Eilermark een overwicht. Dat resulteerde halverwege de tweede helft in de 1-2. In de absolute slotfase kreeg Twenthe een strafschop nadat Dennis ter Haar in het 16-metergebied werd vastgehouden. Het buitenkansje was echter niet aan Koen Morsink besteed. Hij miste waardoor de Goorse Tricolores met lege handen achter blijven.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV4 november 2018 Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers […]
  • Twenthe wint ook van EMOS29 november 2015 Twenthe wint ook van EMOS Twenthe blijft koploper in de vierde klasse B. Subtopper EMOS werd  vanmiddag op sportpark Piepwillem verslagen, 2-0. Halverwege was het nog 0-0 tussen beide ploegen, die moeite hadden met […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]
  • Twenthe zet grote stap richting lijfsbehoud18 april 2019 Twenthe zet grote stap richting lijfsbehoud Het moet wel heel raar lopen als vv Twenthe volgend seizoen niet opnieuw derdeklasser is. Het cruciale kelderduel tegen KVV Losser werd vanavond met 2-1 gewonnen en daarmee zette de ploeg […]
  • Twenthe hard onderuit bij Colmschate22 april 2018 Twenthe hard onderuit bij Colmschate Twenthe heeft vanmiddag, na vijf zeges op rij, een fikse nederlaag geleden tegen Colmschate'33. Het werd 5-1 in Deventer. De Goorse ploeg kwam vlot op 2-0 achter uit twee dode […]