Klaasen stunt in European Darts Trophy

De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European Darts Trophy met 6-3 in legs. Het is voor het eerst dat Klaasen de Schot heeft verslagen. Het zijn sowieso bijzondere tijden voor Klaasen. In de afgelopen week werd hij voor de tweede keer vader. Dochter Bodhi werd geboren. Vandaag is de Duitser Martin Schindler de tegenstander van de Nederlander in de achtste finales van de European Darts Trophy.

 

Gerelateerde berichten

  • Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay24 juli 2018 Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Klaasen verliest van North en strandt in kwartfinale European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen verliest van North en strandt in kwartfinale European Darts Trophy Jelle Klaasen heeft opnieuw een knappe overwinning geboekt op de European Darts Trophy. De Goorse topdarter boog vandaag een 1-4 en 3-5 achterstand om in een 6-5 zege tegen de Duitser […]
  • Klaasen imponeert, maar verliest halve finale6 maart 2016 Klaasen imponeert, maar verliest halve finale Gorenaar Jelle Klaasen heeft de halve finales van de UK Open bereikt op indrukwekkende wijze: Klaasen verpletterde Kyle Anderson met maar liefst 10-0 in legs. Zijn gemiddelde  bleef […]
  • Jelle Klaasen gaat trouwen30 januari 2018 Jelle Klaasen gaat trouwen Jelle Klaasen gaat trouwen. De Goorse topdarter maakte dat bekend in een (Engelstalig) interview met zijn nieuwe sponsor Unicorn, een grote speler op het gebied van darts-benodigdheden. De […]