Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit

SV Hector is een samenwerkingsverband aangegaan met de Goorse Fysiotherapiepraktijk Smit. Afgestudeerd fysiotherapeut Finn Hobelman, 24 jaar en gezegend met een rijk voetbalverleden, zal zowel de senioren- als de jeugd fysiotherapeutisch gaan ondersteunen en begeleiden. Indien nodig kunnen er ook behandelingen plaatsvinden in de praktijk van Arthur Smit aan de Scherpenzeelseweg waar de spelers van Hector ook gebruik kunnen maken van zogenoemde echodiagnostiek.

vlnr: Jan Schut (Hector), Finn Hobelman, Arthur Smit en Hector-trainer Mark Dijkstra

Gerelateerde berichten

  • Smit ziet 4000e patiënt in jubileumjaar29 september 2021 Smit ziet 4000e patiënt in jubileumjaar Marita Disberg is de 4000e patiënt van Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Zij werd door eigenaar Arthur Smit (foto links) en fysiotherapeut Tim ter Harmsel (foto rechts) tijdens haar […]
  • Smit steekt collegae hart onder de riem27 maart 2020 Smit steekt collegae hart onder de riem De Corona-crisis treft eenieder en dat inspireerde de Goorse fysiotherapeut Arthur Smit tot onderstaande hartenkreet voor alle collega’s werkzaam in de frontlinie van de zorg, de […]
  • Jan Lentelink voorzitter af bij wijkvoorziening ’t Doesgoor5 maart 2020 Jan Lentelink voorzitter af bij wijkvoorziening ’t Doesgoor Jan Lentelink is gisteravond uitgezwaaid als voorzitter Wijkvoorziening 't Doesgoor. De oud-politicus was sinds 2012 voorzitter en van grote waarde voor de contacten met de gemeente. Ook […]
  • Hazenkamp 2500ste patiënt Smit13 februari 2018 Hazenkamp 2500ste patiënt Smit Een mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit in Goor. Dit weekend werd de 2500e (unieke) patiënt verwelkomd. Britt Hazenkamp van 12 kwam zich, samen met haar moeder, melden voor […]
  • Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken17 oktober 2021 Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken Het lukt SV Hector nog niet om punten te pakken in de nieuwe competitie. De ploeg van trainer Jordi Drent kwam op eigen veld tegen Sportclub Rekken wel op voorsprong maar verloor […]