Hector onderuit in en tegen Lettele

Hector verloor vanmiddag in en tegen Lettele met 3-1. De nederlaag kwam met name tot stand in de eerste tien minuten. De groen witten waren duidelijk nog niet in de wedstrijdmodus in die beginfase waarin twee tegengoals werden geïncasseerd. Na twee minuten werd een voorzet vanaf links goed ingekopt terwijl 7 minuten later na onoplettendheid achterin de 2-0 kon worden binnen geschoten. Daarna kwam Hector beter in de wedstrijd en kwam het er met lange ballen een aantal keren gevaarlijk uit. Na een half uur viel de aansluitingstreffer. Arno Katera rondde goed af na uitstekend voorbereidend werk van Unal Kel: 2-1.

In het tweede bedrijf ging Hector op jacht naar de gelijkmaker en oefende het veel druk uit op het doel van Lettele. Ondanks een aantal fraaie kansen werd er niet gescoord. Aan de andere kant viel er nog wel een goal. Halverwege de tweede helft vloog de bal achter doelman Daniël Kolbe na een op het oog, houdbaar schot. Daarna kreeg Unal nog een goede kans maar hij miste één op één met de doelman van Lettele. In de slotfase kreeg Hectortrainer Mark Dijkstra nog een rode kaart omdat hij ongeoorloofd het veld in liep om een Cristian Jimenez te helpen die op dat moment geen lucht meer kreeg. Door de nederlaag blijft Hector op drie punten uit nu vier gespeelde wedstrijden en een voorlaatste plaats in de vierde klasse G.

Gerelateerde berichten

  • Katera schiet Hector naar winst in Diepenveen4 november 2018 Katera schiet Hector naar winst in Diepenveen Hector boekte vandaag de tweede zege van het seizoen. In Diepenveen werd met 1-2 gewonnen tegen de plaatselijke VV. De jonge A-speler Arno Katera was de grote man aan Goorse zijde. Hij […]
  • Hector veilig na zege op DAVO5 mei 2019 Hector veilig na zege op DAVO Hector heeft zich vandaag veilig gespeeld en is dus vrij van eventuele degradatiestress. De uitwedstrijd tegen DAVO werd in Deventer met 1-3 gewonnen en daardoor is de ploeg van trainer […]
  • Hector wint weer17 februari 2019 Hector wint weer Hector heeft wederom goede zaken gedaan in de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal. Na de puike 4-2 zege op Broekland werd vandaag in en tegen Raalte met 1-2 gewonnen. Een […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]