Klaasen verliest van North en strandt in kwartfinale European Darts Trophy

Jelle Klaasen heeft opnieuw een knappe overwinning geboekt op de European Darts Trophy. De Goorse topdarter boog vandaag een 1-4 en 3-5 achterstand om in een 6-5 zege tegen de Duitser Martin Schindler. In de beslissende 11e leg stond Schindler stond als eerste op een goede check-out. Hij had één pijl om de zege te pakken maar miste. Klaasen greep daarna de winst door dubbel 4 uit te gooien. ‘The Cobra’ klopte gisteren de nummer twee van de wereld, Peter Wright, waardoor hij zich ook verzekerde voor deelname aan het EK. In de kwartfinale van de European Darts Trophy in de Lokhalle in het Duitse Göttingen, speelt Jelle Klaasen tegen Richard North die overtuigend afrekende met Jonny Clayton, de nummer zeven van de plaatsingslijst.

Update: Klaasen moest in de kwartfinale zijn meerdere erkennen in North, die zondagavond uiteindelijk met 3-6 te sterk bleek en de Gorenaar uit het toernooi kegelde.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • Klaasen in mum van tijd langs Kist27 oktober 2017 Klaasen in mum van tijd langs Kist Jelle Klaasen uit Goor heeft zich ten koste van zijn streekgenoot Christian Kist geplaatst voor de tweede ronde van het EK Darts. In Hasselt was 'The Cobra' met 6-0 te sterk voor Kist […]
  • Klaasen onderuit in kolkend Ahoy16 maart 2017 Klaasen onderuit in kolkend Ahoy Jelle Klaasen heeft de zevende wedstrijd in de Premier League of Darts verloren en blijft daardoor de hekkensluiter in deze prestigieuze competitie met de beste darters ter wereld. James […]
  • Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay24 juli 2018 Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]