Cliff Kloots stelt tweede plek in ONK Supercup 1000 veilig

De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is als tweede geëindigd in het eindklassement van de ONK Supercup 1000. Tijdens de laatste twee races van het seizoen op het circuit van Assen werd hij twee keer derde waardoor hij na afloop de éénnahoogste trede van erepodium mocht beklimmen. Nigel Walraven, die het hele seizoen al oppermachtig is, won beide races en werd Nederlands Kampioen. Na Kloots werd Danny van der Sluis derde in het kampioenschap. Cliff Kloots, die dit weekeinde ook nog zijn 25e verjaardag vierde, kampte lang met een polsblessure maar kwam dit seizoen goed terug.

Gerelateerde berichten

  • Kloots wint in Assen en leidt in ONK Supercup 100028 april 2019 Kloots wint in Assen en leidt in ONK Supercup 1000 De Goorse motorcoureur Cliff Kloots heeft tweede wedstrijd om de strijd in het Open Nederlands wegracekampioenschap in de Supercup 1000-klasse op zijn naam geschreven. De 25-jarige […]
  • Kloots crasht in laatste race van het seizoen15 oktober 2017 Kloots crasht in laatste race van het seizoen Voor de laatste races in Assen stond wegracer Cliff Kloots nog op een mooie derde plek in de strijd om de Supercup 1000 maar een crash in de laatste race gooide roet in het eten. Daardoor […]
  • Kloots snelt naar dubbele winst in Dijon28 juli 2018 Kloots snelt naar dubbele winst in Dijon Het waren twee fantastische dagen voor de Goorse motorcoureur Cliff Kloots. De Goorse snelheidsduivel pakte gisteren én eergisteren de winst op het circuit van het Franse Dijon in de races […]
  • Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 10009 juni 2019 Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 1000 De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is tweede geworden in de vierde race om het Open Nederlands Supercup 1000. De wegracer startte vanaf pole position maar, die had tijdens de race last […]
  • Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen28 april 2018 Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is vandaag als tweede gefinished tijdens de tweede wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap in de zogenoemde Supersport 1000-klasse. De […]