Bella Donna in andere handen

De Goorse lingeriezaak Bella Donna is overgenomen door Jantine Koeslag-Haijtink. De 30-jarige Larense, hiervoor werkzaam als kapster, neemt de winkel over van de Goorse Carla Kelderman die haar carrière voortzet bij speeltoestellenproducent Yalp. De nieuwe eigenaresse begint vanaf morgen in de zaak in de Grotestraat samen met werkneemster Clara Seegers die al werkzaam was bij Bella Donna. Komende vrijdag en zaterdag zijn er openingsfestiviteiten met kortingen, verlotingen en een hapje en een drankje.

Gerelateerde berichten

  • Geld buitgemaakt bij inbraak Bella Donna3 mei 2016 Geld buitgemaakt bij inbraak Bella Donna Bij ondermode- en lingeriezaak Bella Donna is afgelopen zaterdag in de vroege ochtend ingebroken. De dieven hebben de kluis losgebroken en meegenomen. Er is een onbekend geldbedrag buit […]
  • Goor zakelijk in beweging31 maart 2015 Goor zakelijk in beweging Er zijn weer aardig wat verschuivingen aanstaande in het winkelhart van Goor en daarbuiten. Zo is inmiddels duidelijk dat Shoeby Fashion zijn langste tijd in Goor heeft gehad. Franchiser […]
  • Derde GSM-winkel in Goors stadshart8 oktober 2015 Derde GSM-winkel in Goors stadshart Over negen dagen is het Goorse centrum weer een telefoonwinkel rijker. All4GSM verhuist van de schuur achter een woning in de Willem Klooshof, naar het winkelpand aan de Grotestraat 141. […]
  • Aan de Stegge wordt ADS Groep B.V.4 maart 2018 Aan de Stegge wordt ADS Groep B.V. Het Goorse Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw is overgenomen door Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). ASVB is een netwerk van 23 zelfstandige ondernemingen in bouw en vastgoed met […]
  • Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand8 juni 2018 Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand Het is al jaren een vertrouwd gezicht in de fysiotherapiepraktijk aan de Herman Heijermanstraat en er zijn weinig Gorenaren die nooit door hem onder handen zijn genomen. Lex Schreuder […]