Bella Donna in andere handen

De Goorse lingeriezaak Bella Donna is overgenomen door Jantine Koeslag-Haijtink. De 30-jarige Larense, hiervoor werkzaam als kapster, neemt de winkel over van de Goorse Carla Kelderman die haar carrière voortzet bij speeltoestellenproducent Yalp. De nieuwe eigenaresse begint vanaf morgen in de zaak in de Grotestraat samen met werkneemster Clara Seegers die al werkzaam was bij Bella Donna. Komende vrijdag en zaterdag zijn er openingsfestiviteiten met kortingen, verlotingen en een hapje en een drankje.

Gerelateerde berichten

  • Geld buitgemaakt bij inbraak Bella Donna3 mei 2016 Geld buitgemaakt bij inbraak Bella Donna Bij ondermode- en lingeriezaak Bella Donna is afgelopen zaterdag in de vroege ochtend ingebroken. De dieven hebben de kluis losgebroken en meegenomen. Er is een onbekend geldbedrag buit […]
  • Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep4 oktober 2021 Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep De Munsterhuis Groep en Profix Schadeherstel Goor gaan samenwerken. Naast het eigen ASN-schadeherstelbedrijf in Enschede breidt de Munsterhuis Groep haar schadeactiviteiten hiermee verder […]
  • Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht21 mei 2021 Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht Commotie in buurtschap 'de Ha' nu er geluiden zijn dat camping Bergzicht wellicht wordt overgenomen door de zogenoemde 'Otto Investment Group. De geruchten vallen samen met de 50e […]
  • Digitale deurtelefoon gevonden UPDATE11 februari 2021 Digitale deurtelefoon gevonden UPDATE Er is door Gé Kelderman een zogenoemde ‘Digital Doorphone’ gevonden van het merk Renkforce. De deurtelefoon lag bovenop de brievenbus aan de Entersestraat tegenover tankstation Hoek. Wie […]
  • Needse Tragter Groep neemt HTH Totaaltechniek over19 december 2020 Needse Tragter Groep neemt HTH Totaaltechniek over Het bekende Goorse bedrijf HTH Totaal Techniek wordt per 1 januari overgenomen door de Tragter Groep uit Neede. De eigenaren Herman en Lizy ter Haar willen na 27 jaar een stapje terug […]